Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy kolléganőmmel kavarok és úgy érzem tönkretesz
lelkileg, mit tegyek?
Figyelt kérdés
Ez egy számomra már borzasztó sztori, más számára undorító történet lesz. Nem tudom mi tévő legyek, tavaly egy kolléganőmmel elkezdtünk flörtölni, akkor egy 7 éves kapcsolata volt, nekem 5... de már nagyon rossz vizeken eveztünk és én szakítottam a párommal... nem akartam megcsalni. A már említett hölgy nagyon sok élethelyzetben mint barát ott volt mellettem, de összegabalyodtunk és egy folyamatos vibrálás övezte minden beszélgetésünket. Egy csókkal kezdődött... a mai napig tart lassan egy éve. Ma már férjes asszony, gyereket szeretne. Állítasa szerint szereti a párját.... én nem érzem hogy szeretem őt de annyira a zsánerem, hogy nem tudok ellenállni neki. Nem egyszer megbeszéltük, hogy le kell àllnunk, de egyszerűen mindegy mit csinálok valahogy egymás közelébe kerülünk.... nem arra vagyok kíváncsi, hogy erről az egészről mit gondoltok, ez nem az első ilyen a világban. De ti mégis mit tennétek ha már úgy érzitek ez az egész felemészt, hogy valaki akire vàgytok azt mondja már késő bármin is változtatni. Ez a monogám életmód hogy valakivel régóta együtt vagytok és mivel régóta mindegy mivan.....??? Valaki járt már hasonló cipőbe?
De miért az Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok kategóriába tartozik???
2018. aug. 23. 13:17
2/12 anonim válasza:
Nem jártam hasonló cipőben, mert az különböztet meg bármilyen állattól, hogy ellen tudok állni ésszel annak, hogy tényleg megdugjam azt, akit akarok. A csajhoz meg hogy van gusztusod, ha olyan féreg, hogy a férjével ezt teszi?
2018. aug. 23. 13:28
3/12 anonim válasza:
*Egy csókkal kezdődött... a mai napig tart lassan egy éve. Ma már férjes asszony, gyereket szeretne. Állítasa szerint szereti a párját..
Ez a nő egy hazug ember. Sosem lett volna egyetlen csók sem ha őszinte egyenes ember lenne. Maradjunk ennyibe.
Kamuzik neked és szeretőként tart, bár mennyire is próbál barátként tetszelegni neked. És szerintem számító ember is.
Egyenes embert sosem tudnál megcsókólni, még ha hulla szerelmes is lenne beléd. Ha bármennyit is jelentene neki a családja és valóban őszinte és egyenes lenne.
2018. aug. 23. 13:37
4/12 anonim válasza:
Úgy lehet változtatni rajta, hogy felmondasz, vele lezárod a kapcsolatot és mindenneműt megszakítasz.
Nagyon, de nagyon durván ki fog csinálni a dolog. Az én effélém csak pár hétig tartott, de 2 éve kínzom magam miatta. Ha van eszed, most rögtön lezárod ezt az egészet úgy, ahogy van.
2018. aug. 23. 13:40
5/12 anonim válasza:
Lépj egyébként, és tanuld meg, hogy az a nő aki munkahelyi kapcsolatot képes létesíteni, és még házas is mellette, az minden csak nem egyenes ember.
Akár mit is mond magáról. A cselekedetei buktatják.
2018. aug. 23. 13:42
6/12 anonim válasza:
Szépen hallgass az eszedre. Ennyi.
2018. aug. 23. 13:44
7/12 anonim válasza:
Magával a munkahelyi kapcsolattal nincs baj. A párommal munkatársak voltunk, sőt, a főnököm volt, de mi mindig is ismertük egymást, nem ebben a formában ismerkedtünk meg.
Függetlenek voltunk, összejöttünk, azóta is tart a kapcsolatunk.
Ha viszont egyik fél nem független ez életveszélyes és csírájában el kell folytatni.
Én is kerültem már azóta ilyen helyzetbe ismét :(, de helyén volt az eszem és elkerültem a folytatást.
Természetesen nem hagytam ott emiatt a munkám, és ez nem is megoldás.
2018. aug. 23. 14:46
8/12 anonim válasza:
"Egy kolléganőmmel kavarok és úgy érzem tönkretesz lelkileg, mit tegyek?" Te egy felnött ember vagy?
2018. aug. 23. 15:08
9/12 anonim válasza:
Legjobban teszed, ha masik munkahelyet keresel.
2018. aug. 23. 15:22
10/12 anonim válasza:
Ha megfelelő a munkahelye a kérdezőnek nagy árat fog azért fizetni ha vált. És az sem biztos,hogy akkor megszűnnek az érzései. Ha kötődnek egymáshoz munkahelyen kívül is találkozni fognak, tehát ennek nagy értelmét nem látom.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!