Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy kolléganőmmel kavarok és úgy érzem tönkretesz lelkileg, mit tegyek?
Üdv a klubban! Csak itt én vagyok a nő...neki 5 éves kapcsolata van, mi 3 éve kavarunk,szintén kolléga. Nekem is volt mellette 2 évig valakim, de mi szétmentünk. Szval most szerető vagyok,de már nem birom, felemészt. Épp uj munka után nézek,hogy le tudjam ezt zárni,megszakítani a kapcsolatot végleg, mert ha ott maradok sose lesz vége. De annyira megértelek. Mintha csak rólunk írtál volna...csak fordítva. Ő épp most tervezi elvenni a párját, mert szereti,de engem se tud elengedni, és én se őt....
Hát szar helyzet! Kitartást nekünk.
Épp ezaz, hogy 2 napja is eljött hozzám. Néha tartok tőle, hogy sosem lesz vége, néha pedig csak élvezni akarom, hogy ez a nő mennyire bejön mint személyiség. Ezeket Ő is tudja magáról, ezért is van az, hogy néha nagyon szarul van, hogy mit csinál is Ő, hogy mit tesz, hogy nekem is árt: tudja. Tudja, hogy nekem is árt. De ezek a vágyak amik eluralkodnak rajtunk erősek... nem az első nő az életemben, de ilyen “vonzamat” senki iránt nem éreztem soha. Néha azt kívánom bárcsak
Soha többet ne beszélnénk, néha pedig azt, hogy soha ne legyen vége... de érzem hogy lelkileg csak pusztulok. Nem a monogám élet hiánya miatt, hanem hogy ez az egész titok... hogy egy szerető vagyok egy barát mellett, egy barát helyett. Mert egyébként barátként is mindig sokat beszéltünk, mint barátok, de ez az egymás iránti vonzalom.... igen láttam valaki megkérdezte hogy felnőtt vagyok-e: igen, barátom. Az, hogy valaki megbolondul valakiért az nem azt jelenti, hogy nem felnőtt. Lehet valakinek az fontos, hogy ledolgozzon egy életet, de mit ér a sok pénz ha nincs élvezet az életbe? És ez a nő több élvezetet nyújt mint bármelyik másik... a munkahelyvàltás nem játszik. Én is mindenkinek a legjobbakat kívánom aki ilyen helyzetben van...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!