Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy kolléganőmmel kavarok és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy kolléganőmmel kavarok és úgy érzem tönkretesz lelkileg, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Ez egy számomra már borzasztó sztori, más számára undorító történet lesz. Nem tudom mi tévő legyek, tavaly egy kolléganőmmel elkezdtünk flörtölni, akkor egy 7 éves kapcsolata volt, nekem 5... de már nagyon rossz vizeken eveztünk és én szakítottam a párommal... nem akartam megcsalni. A már említett hölgy nagyon sok élethelyzetben mint barát ott volt mellettem, de összegabalyodtunk és egy folyamatos vibrálás övezte minden beszélgetésünket. Egy csókkal kezdődött... a mai napig tart lassan egy éve. Ma már férjes asszony, gyereket szeretne. Állítasa szerint szereti a párját.... én nem érzem hogy szeretem őt de annyira a zsánerem, hogy nem tudok ellenállni neki. Nem egyszer megbeszéltük, hogy le kell àllnunk, de egyszerűen mindegy mit csinálok valahogy egymás közelébe kerülünk.... nem arra vagyok kíváncsi, hogy erről az egészről mit gondoltok, ez nem az első ilyen a világban. De ti mégis mit tennétek ha már úgy érzitek ez az egész felemészt, hogy valaki akire vàgytok azt mondja már késő bármin is változtatni. Ez a monogám életmód hogy valakivel régóta együtt vagytok és mivel régóta mindegy mivan.....??? Valaki járt már hasonló cipőbe?

2018. aug. 23. 13:04
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%

Üdv a klubban! Csak itt én vagyok a nő...neki 5 éves kapcsolata van, mi 3 éve kavarunk,szintén kolléga. Nekem is volt mellette 2 évig valakim, de mi szétmentünk. Szval most szerető vagyok,de már nem birom, felemészt. Épp uj munka után nézek,hogy le tudjam ezt zárni,megszakítani a kapcsolatot végleg, mert ha ott maradok sose lesz vége. De annyira megértelek. Mintha csak rólunk írtál volna...csak fordítva. Ő épp most tervezi elvenni a párját, mert szereti,de engem se tud elengedni, és én se őt....

Hát szar helyzet! Kitartást nekünk.

2018. aug. 23. 17:29
 12/12 A kérdező kommentje:

Épp ezaz, hogy 2 napja is eljött hozzám. Néha tartok tőle, hogy sosem lesz vége, néha pedig csak élvezni akarom, hogy ez a nő mennyire bejön mint személyiség. Ezeket Ő is tudja magáról, ezért is van az, hogy néha nagyon szarul van, hogy mit csinál is Ő, hogy mit tesz, hogy nekem is árt: tudja. Tudja, hogy nekem is árt. De ezek a vágyak amik eluralkodnak rajtunk erősek... nem az első nő az életemben, de ilyen “vonzamat” senki iránt nem éreztem soha. Néha azt kívánom bárcsak

Soha többet ne beszélnénk, néha pedig azt, hogy soha ne legyen vége... de érzem hogy lelkileg csak pusztulok. Nem a monogám élet hiánya miatt, hanem hogy ez az egész titok... hogy egy szerető vagyok egy barát mellett, egy barát helyett. Mert egyébként barátként is mindig sokat beszéltünk, mint barátok, de ez az egymás iránti vonzalom.... igen láttam valaki megkérdezte hogy felnőtt vagyok-e: igen, barátom. Az, hogy valaki megbolondul valakiért az nem azt jelenti, hogy nem felnőtt. Lehet valakinek az fontos, hogy ledolgozzon egy életet, de mit ér a sok pénz ha nincs élvezet az életbe? És ez a nő több élvezetet nyújt mint bármelyik másik... a munkahelyvàltás nem játszik. Én is mindenkinek a legjobbakat kívánom aki ilyen helyzetben van...

2018. aug. 24. 09:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!