Nagyon megterhelő lelkileg a Mentőknél dolgozni?
Mentő sofőrként szeretnék dolgozni. Mindig is érdekelt az egészségügy, de nem tudtam hogy pontosan mit szeretnék. 2 éve lett meg a jogosítványom, és nagyon szeretek vezetni, most is sofőrként dolgozom. És szerintem mentős sofőr munka lenne nekem a legideálisabb.
Csak azt nem tudom hogy hogy lehet bírni lelkileg, mert sok brutális látvány lehet. Hozzá lehet szokni?
Van itt esetleg olyan aki a Mentőknél dolgozik?
Köszönöm előre is a válaszokat!
22F
Én nem dolgozok ott, de egészségügyben, én mentőápoló akartam lenni, illetve még akarok is.
Először nem hiszem, hogy olyan esetkocsira tesznek, ami súlyosabb esetekhez megy ki, először szerintem csak betegszállítóként fogsz kivonulni.
Nagyon kemény a vezetői vizsga azt tudom.
A látványhoz nem lehet hozzászokni, vagy bírod vagy nem. Olyan nincs, hogy nem bírod, de mégis hozzászoksz idővel, max akkor ha sokminden ilyesmit láttál, akkor valamivel könnyebb alkalmazkodni a súlyosabb dolgokhoz is.
De ez csak az én véleményem.
Én ide sorolhatnám a tűzoltókat is .Az "egyszerű " tűzoltónak nagyon sok látvány át kell élni,segíteni.
De mondhatnám a rendőrségi helyszinelőket is .
Erős idegrendszerünek kell lenni,az biztos.
Ne te legyél az első,akit újra kell éleszteni a látványtól .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!