Hogyan lehet kicsinálni valakit anélkül hogy egy ujjal is hozzáérnék? Konkrétan az érdekel hogyan lehetne őket lelkileg terrorizálni?
Van egy-két féreg ismerősöm akiket nagyon szivesen megőrítenék, igazából az sem zavarna ha felkötnék magukat. A "nő": egy buta, hasztalan, élősködő féreg, sajnáltatja magát, idegileg tönkre tesz és egy olyan embert használ ki aki csak emberségből nem verte be még a pofáját és tűri meg a környezetünkben.
A "pasi": egy hímkurv@, összejön nőkkel, majd pár hónap után lehúzza őket pénzzel, amit soha nem ad vissza, nem dolgozik, de mindig a legdrágább boltokban cicomázza magát, szoli, parfüm... tényleg tipikus ribanc. kamu cége van- többnyire ezzel teszi magát h ő milyen komoly üzletember...
Mindketten bőven megkeserítették az életem, értelmes válaszokat várok, nem olyat h bocsájtsak meg, meg hasonlók...
Nem rosszindulatból, de lehet, hogy fel kellene keresned egy szakembert ezzel a problémáddal.
Jelentéktelen emberek ezek, miért hagyod, hogy ennyire felhúzzanak? Nem kell az ilyenekre még csak legyinteni sem, nem érdemlik meg.
ma 02:19-es hozzászólónak: Azt hogy én mennyire vagyok erős pszichésen, nem tudom, csak azt hogy olyan dolgokat tettek ezek amit nem lehet megtorlás nélkül hagyni. Talán még a gyengepontjaikat is ismerem, fura, de erre nagyon hamar rá szoktam jönni h kit hogy tudok szóban megbántani, de ez nekem kevés, azt akarom h az amit mondok nagyon fájjon.
Soha nem voltam olyan aki hagyja magát, bárkinek képes voltam nekimenni, és az "ellenfelemet" pont ez ijesztette meg.
Már bölcsiben is rossz voltam- sokat verekedtem, később csak romlott, majd amikor nagyon megvertem valakit, leálltam a fizikai bántalmazással, attól tarva hogy maradandó károsodást okozok, vagy megölök valakit. Úgyhogy marad az illető pszichéje. Meg akarom tanulni, meg KELL TANULNOM.
Ha valaki időt fordít arra hogy nekem sz@rt kavarjon, akkor viszonozni szeretném a kedvességét.
Dilidoki pedig tervbe van véve, de nem hiszem hogy megváltoztatna, senki nem tudott, max felveszek másoktól 1-2 jó szokást. Ha gondolod írhatjuk priviben is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!