Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnám kicsinálni?
Van egy srác aki azt mondta h szeret én neki adtam a szüzességem de sajnos nagyon távol lakunk egymástól ezért utána msn tartottuk a kapcsolatot elég sokszor voltak bunkó meg jegyzései utána bocsánatot kért de biztos h nem gondolta komolyan mert most h lejöhetne nem jön le mert össze vesztek a haverjával és velem üzengettet neki h ő lejön és a végén az lett h a szart kavarom a srác akivel le feküdtem rám hárítja a dolgokat és magát úgy állítja be min hogy ha ártatlan lenne most jöttem csak rá h nem szeretett és soha nem is fog és csak arra kelletem neki és ha úgy adódik h lejön úgy gondolja h akkor is majd jól meg baszhat. Viszont mivel nagyon meg bántott és ki akarom csinálni a srácot ötleteket kérek h tudnám úgy elintézni h az anyjához meneküljön sírva :@
előre is köszi (16L)
nem szarul fogja érezni magát hanem gondolja majd "hoppá dühös na megyek megdugom akkor a szomszéd csajszit"
első
Lenne egy durva ötletem :D
Hívd le magatokhoz..mond meg hogy kimész elé.Félórát simán késhetsz alapból mert messze lakik a srác ,és haza nemmenne. Aztán otthon csinálj neki egy finom teát jósok hashajtóval:D Tegyél úgy mintha megkaphatna téged.Kötözd ki(erre alapból gerjednek a pasik xD )kösd be a szemét,firkáld össze rúzzsal..egy szép fénykép és már mehet is napiszarra meg puruttyára :D aztán ugyis rögtön elindulna haza..csak nehogy hazafelé a vonaton végig a wc-n üljön..x'D
ez nagyon durva..de ha megcsinálod akkor büszke leszek rád..x'D
Szedj fel egy jó pasit a szomszéd faluból... és kocsikázzatok jókat a ti falutokban, és érezd vele jól magad...
Ja, amúgy meg inkább msn-en ird meg minden csajnak a faluból, hogy lefeküdtél vele, de tök gáz volt, csak bénázott, közben büdös volt a szája, és még csak ki sem tudott elégíteni, stb, stb...
1. Szúrd ki a biciklije kerekeit!
2. Cseréld át a cipőfűzőjét a jobból-balba, balból-jobba
3. Uszíts rá egy kakast!
Üdv.: Barátod: Káosz Professor
PEdig az első jó ötlet. :D
Nem kell elkezdened az "orális dolgot", elég ha ő azthiszi... lehúzod a gatyáját, aztán már haraphatsz is rá a cuccra ;) Nem fogja hidd el terjeszteni, ez neki cikibb... :D Ha meg mégis, letagadod, és kiröhögöd teis mint a többiek. Én tuti ezt tenném! MEgérdemli!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!