Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudnám kicsinálni?

Figyelt kérdés

Van egy srác aki azt mondta h szeret én neki adtam a szüzességem de sajnos nagyon távol lakunk egymástól ezért utána msn tartottuk a kapcsolatot elég sokszor voltak bunkó meg jegyzései utána bocsánatot kért de biztos h nem gondolta komolyan mert most h lejöhetne nem jön le mert össze vesztek a haverjával és velem üzengettet neki h ő lejön és a végén az lett h a szart kavarom a srác akivel le feküdtem rám hárítja a dolgokat és magát úgy állítja be min hogy ha ártatlan lenne most jöttem csak rá h nem szeretett és soha nem is fog és csak arra kelletem neki és ha úgy adódik h lejön úgy gondolja h akkor is majd jól meg baszhat. Viszont mivel nagyon meg bántott és ki akarom csinálni a srácot ötleteket kérek h tudnám úgy elintézni h az anyjához meneküljön sírva :@

előre is köszi (16L)

2010. jún. 22. 23:52
1 2 3
 11/28 anonim válasza:

Kösd be a szemét..nyomj a farkára pillanatragasztót :D

Azt mire levakarja magáról..és még fájni is fog nekki:D

2010. jún. 23. 00:26
 12/28 A kérdező kommentje:
nem rossz ötletek de komolyan :D köszi ha van még ötletetek az jó lenne :D
2010. jún. 23. 00:27
 13/28 anonim ***** válasza:
38%
előszőr is tanulj meg helyesen írni.:)
2010. jún. 23. 00:33
 14/28 anonim válasza:
40%

rohaszd meg a befőttjeit!

Mellesleg aki hülye az te vagy. 16 éves vagy és az első (vagy sokadik?..) pasinak odaadtad a szüzességed. Egy olcsó cafka vagy.

d,jpt

L

2010. jún. 23. 00:34
 15/28 anonim ***** válasza:

érthető, hogy dühös vagy rá...hiszen megbántott téged..

de gondolod, hogy ettől a sok idétlen ötlettől, amit kapsz, hogy "kicsináld" azt a srácot-majd valóban jobban fogod érezni magad?

az a pillanatragasztós dolog, meg fosató tea is egy nagy baromság....nem kellene ekkora kárt okoznod..

remélem, hogy nem süllyedsz le ilyen szintre és kultúráltabban fogod megoldani a dolgaidat...

ha valaki velem ilyet tenne:

1 lehetőség :nem kerülnék ilyen helyzetbe, mert jól ismerném azt, akivel lefekszem

2. ha mégis megtörténik, egyszerűen csak nem állok vele szóba többet, bárhogy is kérlelne

mellesleg magadat nem vádolod, hogy hogyan lehettél ennyire eszement?

gondolkozzál mielőtt hülyeséget csinálsz, amit meg majd megbánsz

26 l

2010. jún. 23. 00:56
 16/28 A kérdező kommentje:
nem vagyok az aminek mondtál csupán csak nagyon hiszékeny és neki sem azonnal adtam magam oda én azért feküdtem le vele mert szerelmes voltam a fiúba. és ha tudni akarod a szó jelentése azt fedi h több férfinak is oda adta magát a nő akire használják ezt a szót, de mivel ez rám nagyon nem igaz nem is veszem magamra az alpári megnyilvánulásodat
2010. jún. 23. 01:03
 17/28 anonim ***** válasza:
erőspaprika a farkára...
2010. jún. 23. 01:04
 18/28 anonim ***** válasza:
100%

megégetted magad, ez előfordul, de legközelebb már biztosan gyanakvóbb leszel...

meg az is lehet, hogy valami félreértés van...

sok korodbeli fiú szeret hencegni azzal, hogy lefeküdt egy csajjal, ennyire kisfiúk még, és nem érett a gondolkodásmódjuk, legközelebb válassz valami idősebbet..

22 l

2010. jún. 23. 01:07
 19/28 anonim ***** válasza:
46%

Híreszteld névtelenül, hogy nem áll fel neki. Kis faluban még ok sem kell arra hogy egy lányt megbélyegezzenek.

Sajnállak és együttérzek veled, mert biztos nyílt és gyanútlan voltál. Megbíztál a másikban ami szép dolog de veszélyes is.

Első körön nem ismerlek és azt sem tudom ki vagy de 95%-ra mondom hogy lefeküdnék veled. A puncid kéne és a tested, semmi más. -Sajna minden férfi így működik, bár van aki nem ismeri be!- De tisztelnélek és nem vernélek át. Kb ez a különbség egy férfi és egy féreg között!

Ez egy lecke volt számodra az élettől és tanulsz belőle. Ha kicsit estél, örülj és fogd fel a dolgot, hogy az élet kesztyűs kézzel bánik veled, és meg akar tanítani és megóvni a butális pofáraesésektől! Nézd a dolgot pozitívan!

A srácot pedig meg kell bűntetni, de nem nyílt sisakos harcban mert az nem lenne fer veled szemben, ugyanis nőként a közfelfogás és az emberi butaság miatt jelentős hátránnyal kezdenél.

Csináld csak úgy nő módjára. Genya módon. :) Hogy az evolúció kitanított titeket. ;) Ahogy alkalmazkodtatok az egyenlőtlen küzdelemhez. :)

A férfiak csodálkoznak mindig hogy milyen szemetek a nők, pedig aki jobban belegondol rájöhet, hogy szegény csajoknak nincs sok választásuk. :)

Talán azzal is szerezhetnél pár álmatlan éjszakát a srácnak, hogy elkezded pedzegetni, hogy nem jött meg a havid már egyideje, és hogy milyen csodálatos érzés is lehet amikor egy másik élet nő benned, és hogy akármilyen fiatal is lennél nem tudnád megölni, ha becsúszna. ;) Semmi konkrétat ne mondj csak sugallj! :) Ki fog készülni. :D

2010. jún. 23. 01:15
 20/28 anonim ***** válasza:

ma 00:34

Mit szidod szegény lányt amikor semmit sem tudsz róla sem arról, hogy mi történt??!!!

Csodálom médiumi képességedet amivel egyből rájöttél, hogy ez a lány csakis egy cafka lehet!... :S

Állj már meg egy kicsit gondolkodni, és erőltess magadba némi empátiát! Gondolj bele, hogy mi lenne, ha a helyében lennél, és téged is átvertek vola!!!

2010. jún. 23. 01:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!