Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnám kicsinálni?
Van egy srác aki azt mondta h szeret én neki adtam a szüzességem de sajnos nagyon távol lakunk egymástól ezért utána msn tartottuk a kapcsolatot elég sokszor voltak bunkó meg jegyzései utána bocsánatot kért de biztos h nem gondolta komolyan mert most h lejöhetne nem jön le mert össze vesztek a haverjával és velem üzengettet neki h ő lejön és a végén az lett h a szart kavarom a srác akivel le feküdtem rám hárítja a dolgokat és magát úgy állítja be min hogy ha ártatlan lenne most jöttem csak rá h nem szeretett és soha nem is fog és csak arra kelletem neki és ha úgy adódik h lejön úgy gondolja h akkor is majd jól meg baszhat. Viszont mivel nagyon meg bántott és ki akarom csinálni a srácot ötleteket kérek h tudnám úgy elintézni h az anyjához meneküljön sírva :@
előre is köszi (16L)
Pont,vessző,felkiáltójel,kérdőjel,bármi,CSAK EL TUDJAM OLVASNI.
El se olvastam..
De legkönnyebben úgy tudsz kicsinálni egy embert,ha leszúrod,lelövöd,stb..
f/16
Hát hogyha megvoltál neki (már elnézést) akkor azzal tudod a legéltékenyebbé tenni ha egy közeli ismerösével fekszel le (töbször) de h netünny cafkának járj vele kb. 2 hónapig.
Mert tapasztaladbol tudom hogy az nagyon rosszulesik. + féltékeny lesz de kqrvára. sok sikert :D
Ez a lefeküdni a legjobb barátjával, egy eléggé lealacsonyító dolog ugyanis egy harmadik embert áldozol fel a kicsinyes bosszúdért!
Szerintem is jobb ha megbékélsz a helyzettel, esetleg rá hozod a frászt a terhességgel. Csak nehogy ne ismerd jól, és kitalálja hogy eltűntetnek a barátjával téged valahol a tóban, csakhogy ne légy terhes! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!