Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudnám kicsinálni?

Figyelt kérdés

Van egy srác aki azt mondta h szeret én neki adtam a szüzességem de sajnos nagyon távol lakunk egymástól ezért utána msn tartottuk a kapcsolatot elég sokszor voltak bunkó meg jegyzései utána bocsánatot kért de biztos h nem gondolta komolyan mert most h lejöhetne nem jön le mert össze vesztek a haverjával és velem üzengettet neki h ő lejön és a végén az lett h a szart kavarom a srác akivel le feküdtem rám hárítja a dolgokat és magát úgy állítja be min hogy ha ártatlan lenne most jöttem csak rá h nem szeretett és soha nem is fog és csak arra kelletem neki és ha úgy adódik h lejön úgy gondolja h akkor is majd jól meg baszhat. Viszont mivel nagyon meg bántott és ki akarom csinálni a srácot ötleteket kérek h tudnám úgy elintézni h az anyjához meneküljön sírva :@

előre is köszi (16L)

2010. jún. 22. 23:52
1 2 3
 21/28 anonim válasza:
engem is vertek már át. magamat is hülyének tartom. HÚHA.
2010. jún. 23. 12:35
 22/28 anonim ***** válasza:
Na, mit csinálsz a kis genyával?:D
2010. jún. 23. 17:00
 23/28 A kérdező kommentje:
még nem tudom sok jó ötletet és tanácsot kaptam nagyon szeretnék ki cseszni vele de a racionálisabb felem azt mondja h nagyon durván nyíltan ne tegyem hanem ahogy jól mondta valaki talán a női praktikák segítségével kéne ,de más részről pedig a ragasztós és az egyéb érdekes ötletek sem hagynak hidegen
2010. jún. 23. 19:45
 24/28 anonim ***** válasza:
Én tegnap 00:03-mal értek egyet... Jó ötlet,nekem bejön... :P
2010. jún. 24. 22:26
 25/28 anonim ***** válasza:
65%

Pont,vessző,felkiáltójel,kérdőjel,bármi,CSAK EL TUDJAM OLVASNI.

El se olvastam..

De legkönnyebben úgy tudsz kicsinálni egy embert,ha leszúrod,lelövöd,stb..

f/16

2010. jún. 24. 22:30
 26/28 anonim ***** válasza:

Hát hogyha megvoltál neki (már elnézést) akkor azzal tudod a legéltékenyebbé tenni ha egy közeli ismerösével fekszel le (töbször) de h netünny cafkának járj vele kb. 2 hónapig.

Mert tapasztaladbol tudom hogy az nagyon rosszulesik. + féltékeny lesz de kqrvára. sok sikert :D

2010. jún. 24. 23:04
 27/28 anonim ***** válasza:
Csak egy lúzer gondolkodik a bosszún éld az életed és szerez valaki mást.
2010. jún. 25. 00:34
 28/28 anonim ***** válasza:

Ez a lefeküdni a legjobb barátjával, egy eléggé lealacsonyító dolog ugyanis egy harmadik embert áldozol fel a kicsinyes bosszúdért!

Szerintem is jobb ha megbékélsz a helyzettel, esetleg rá hozod a frászt a terhességgel. Csak nehogy ne ismerd jól, és kitalálja hogy eltűntetnek a barátjával téged valahol a tóban, csakhogy ne légy terhes! :D

2010. jún. 25. 01:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!