A társadalom mely rétegeit fogja kicsinálni hidegvérrel a Fidesz a ciklus végéig?
""a gyakorikérdések idióta kérdezőit.
Te kis seg,lukszájszagú i a F kell személyeskedni?
Én feltettem egy kérdést, te meg válaszolsz ha akarsz.
Ki a F nak képzeled te magad?
Vagy nem itt élsz?
Esetleg a törvényeket a véletlen alkotja és nem a Fidesz?
Legyél fanatikus Fideszes, kit érdekel!
De ne személyeskedj, ha csak arra vagy képes.
Látod pontosan a te eseted mutatja meg, hogy mi az amit a Fidesznek a neve mellé lehetne írni mint pozitívum.
A semmit. És ez a baj, hogy a semmivel nem lehet érvelni, csak közönségeskedni!
Rossz a kérdés.
Magyarországon a baloldal csinálta ki a középosztályt, azt a réteget, akik az adóikból eltartják az országot. Ezt a középosztályt próbálja a Fidesz felemelni.
Relatív rosszabb helyzetbe fognak kerülni a nem dolgozók, és az adócsaló gazdagok, de csak azért, mert eddig túl jó dolguk volt. (A tévedések elkerülése végett: nem azok a gazdagok, akik magas jövedelemért dolgoznak legálisan, sok adót fizetnek, és az egykulcsos adó kedvezően érintette őket, hanem az adócsalók. A magas adók miatt eddig szinte bármiből meg lehetett gazdagodni az országban, ha nem fizették be utána az adókat.)
Röviden a terv lényege az, hogy a nem dolgozókból dolgozók legyenek és az adócsalókból adófizetők, tehát a középosztály szélesedjen. Ehhez csak annyi kell, hogy csökkentsék az adókat amennyire csak lehet, és a vállalkozók munkahelyeket hozzanak létre.
22:01
Ebből eddig azt látom, hogy kevesebb pénzt kapok, ketten az ismeretségi körből utcára kerültek és eltelt 1 év.
Nem szoktam elhamarkodottan ítélni, de tényleg 1 új Magyarországra ébredtem 1 éve...
22:01
Bárcsak neked lenne igazad! Én azonban eddig semmi jelét nem látom, hogy bárkit is "visszavezettek" volna a munkába. Sokkal inkább az ellenkezője látszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!