Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
13 centivel lehet kapcsolatom?
Mereven 13 cm sajnos.
Merjek így ismerkedni?
Alkalmivak ne is próbálkozzal?
szerintem ne aggódj, a 13 nem kevés, vannak egész országok, ahol ez az átlag
és egy normális nőnek fontosabb a figyelem, kedvesség és biztonság, amivel megajándékozhatod, mint a méreted :)
senki se látta egy teljes nemzet farkát, hogy azt lehessen mondani ennyi az átlag.
viszont eléggé egyértelmű, hogy nem 12-13 cmel szaladgálnak az emberek. 15-16cm között lehet. az egy normális farok.
még a 14 cm is ok, de az alatt kicsi.
Nekem pl kicsi és ez idő alatt bőven rájöttem, hogy nem a hossz a lényeg, hanem a vastagság. A hossz jó a szemnek, izgató na de a vastagság jó az élvezetnek mindkét oldalról.
Amúgy kérdező ne aggódj. max akkor ha az aktuális barátnődben kolomp leszel.
Hogy mennyi ember szerint 15-16 cm az átlag, megdöbbentő. Ajánlom figyelmetekbe ezt a kis írást: [link]
Egy tudományos folyóiratban jelent meg az eredmény, ami talán picivel hihetőbb, mint amit "szájhagyomány" alapján a neten terjesztenek/tartanak.
Szóval, kérdező, a 13 cm-ed TELJESEN átlagos, TELJESEN elfogadható, és abszolút jó eséllyel lehet kapcsolatod, egy normális kapcsolatban ugyanis a lányt nem ez fogja érdekelni elsősorban.
A férjemnek is 13 centi, amit amúgy cirka 3 év párkapcsolat után jutott eszembe megkérdezni, hogy mégis mennyi számszerűen. Ha jó a szex, akkor egy normális lányt hidegen hagy a vonalzó.
már ne is haragudj de ez a cikk egy vicc ahogy maga az oldal is.:D nem is minősítem komolyabban.
mint írtam senki se látta egy egész nemzet farkát. viszont elég sokan láttka már farkat. meglepődnék ha az átlagnka 12-13 lenne:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!