Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » 13 centivel lehet kapcsolatom?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

13 centivel lehet kapcsolatom?

Figyelt kérdés

Mereven 13 cm sajnos.

Merjek így ismerkedni?

Alkalmivak ne is próbálkozzal?

2018. dec. 13. 08:34
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
60%
Lehet
2018. dec. 13. 08:39
 2/13 anonim ***** válasza:
15%
Alkalmival ne, en a nagyobbhoz vagyok szokva nem tudnám élvezni ezt a méretet nekem kivsi lenne
2018. dec. 13. 09:00
 3/13 anonim ***** válasza:
72%
Van akinek jó...ne hajszold bele magad egy negatív " spirálba", nem érdemes, hidd el. Sokkal fontosabb a nők nagy részének a minőségi szex, és a kellő kielégülés, az odafigyelés, a " biztonság"...
2018. dec. 13. 09:12
 4/13 anonim ***** válasza:
51%
Evés a leves probája.
2018. dec. 13. 09:27
 5/13 anonim ***** válasza:
45%

szerintem ne aggódj, a 13 nem kevés, vannak egész országok, ahol ez az átlag

és egy normális nőnek fontosabb a figyelem, kedvesség és biztonság, amivel megajándékozhatod, mint a méreted :)

2018. dec. 13. 11:27
 6/13 anonim ***** válasza:
11%

senki se látta egy teljes nemzet farkát, hogy azt lehessen mondani ennyi az átlag.

viszont eléggé egyértelmű, hogy nem 12-13 cmel szaladgálnak az emberek. 15-16cm között lehet. az egy normális farok.

még a 14 cm is ok, de az alatt kicsi.

Nekem pl kicsi és ez idő alatt bőven rájöttem, hogy nem a hossz a lényeg, hanem a vastagság. A hossz jó a szemnek, izgató na de a vastagság jó az élvezetnek mindkét oldalról.

Amúgy kérdező ne aggódj. max akkor ha az aktuális barátnődben kolomp leszel.

2018. dec. 13. 12:09
 7/13 anonim ***** válasza:
87%

Hogy mennyi ember szerint 15-16 cm az átlag, megdöbbentő. Ajánlom figyelmetekbe ezt a kis írást: [link]

Egy tudományos folyóiratban jelent meg az eredmény, ami talán picivel hihetőbb, mint amit "szájhagyomány" alapján a neten terjesztenek/tartanak.

Szóval, kérdező, a 13 cm-ed TELJESEN átlagos, TELJESEN elfogadható, és abszolút jó eséllyel lehet kapcsolatod, egy normális kapcsolatban ugyanis a lányt nem ez fogja érdekelni elsősorban.

A férjemnek is 13 centi, amit amúgy cirka 3 év párkapcsolat után jutott eszembe megkérdezni, hogy mégis mennyi számszerűen. Ha jó a szex, akkor egy normális lányt hidegen hagy a vonalzó.

2018. dec. 13. 13:27
 8/13 anonim ***** válasza:
Simán! 46F ;) :P
2018. dec. 13. 14:14
 9/13 anonim ***** válasza:
30%

már ne is haragudj de ez a cikk egy vicc ahogy maga az oldal is.:D nem is minősítem komolyabban.

mint írtam senki se látta egy egész nemzet farkát. viszont elég sokan láttka már farkat. meglepődnék ha az átlagnka 12-13 lenne:)

2018. dec. 13. 14:23
 10/13 anonim ***** válasza:
Igen, lehet. Fogják már fel a férfiak, hogy a ló.pö.cs nem élvezhető. Próbálkozz apróbb termetű lányoknál, szerintem pont jó lesz a méret.
2018. dec. 13. 15:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!