Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » 13 centivel lehet kapcsolatom?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

13 centivel lehet kapcsolatom?

Figyelt kérdés

Mereven 13 cm sajnos.

Merjek így ismerkedni?

Alkalmivak ne is próbálkozzal?

2018. dec. 13. 08:34
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
persze!! én nagyon szűk vagyok, és már a 15-6cm is olyan, mintha karóba húznának... sokkal jobb, ha valakinek kisebb, de jól használja. 21L
2018. dec. 13. 17:05
 12/13 anonim ***** válasza:
Lehet
2018. dec. 13. 17:48
 13/13 anonim ***** válasza:

9# Lehet, hogy ez a magyar nyelvű cikk meg az oldal vicc,de intelligens ember ránéz arra, amit forrásként használtak, mert itt nem "brit tudósokat" emlegetnek, hanem egy konkrét tudományos folyóiratot neveznek meg. Amelynek az online könyvtárában olvasható is az említett review. Azt is linkelhettem volna, de úgy gondoltam, magyarul többen meg fogják érteni, mi a lényeg, semmint egy angol nyelvű tudományos cikkből bogarásszák.

De mivel te ilyen szkeptikus vagy, hát a te kedvedért, parancsolj, jó olvasást! Felhívnám a figyelmet, hogy a méret megállapítása itt nem kérdőívezéssel, hanem orvosok általi konkrét méréssel történt.

[link]

2018. dec. 13. 19:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!