Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Volt egy rövid kapcsolatom....

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt egy rövid kapcsolatom. Biztos eredményt kaptam a teszten 17 hét után?

Figyelt kérdés

Volt egy rövid kapcsolatom a nyár elején. Csak orális szexig jutottunk, én csináltam neki (nő vagyok). Közben kiderult, hogy nem működik közöttünk a dolog. Ő még nem volt túl az előző kapcsolatán, ami 12 évig tartott. Állítása szerint más nővel nem volt kapcsolata, amíg velem volt.

Aggódtam, így elmentem a helyi ÁNTSZhez hiv tesztre. Negatív lett.

Mostanában kicsit újra elkapott a félsz. Fehér lepedék van a nyelvemen, kapar a torkom, fáj a nyakamnál a nyirokcsomó, és lett jópár pattanás az arcomon és a dekoltázsomon.

Lehet, hogy mégis fertőzött lettem, csak a teszt nem mutatta ki az orális szex után 17 héttel?

2018. dec. 11. 10:16
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
75%

azért lepedékes a nyelved, mert nyirkos a levegő és kevesebbet iszol

azért kapar a torkod, mert kiszáradtak a szobák a fűtéstől és nincs párásítód a lakásban

azért fáj a nyirokcsomó, mert hideg van és megfázott

azért van pattanásod, mert hidegben nem szellőzik annyira az arcod és nem is kezeled annyira, mint tavasszal szoktad

te mindent amit felsoroltál betudható annak, hogy december van

mielőtt még paráznál, a HIV teljesen más, a legtöbb része tünetmentes és Magyarországon kötelező a HEPA oltás az iskolában 2000 (vagy 2001) óta

2018. dec. 11. 10:29
 2/12 alonelyman ***** válasza:
51%
Ennyire hülye nem lehetsz!
2018. dec. 11. 10:37
 3/12 A kérdező kommentje:

Első

Koszonom szepen

Második

Miért is?

2018. dec. 11. 10:42
 4/12 anonim ***** válasza:
Privatban tudok mesélni hasonló élményről.
2018. dec. 11. 11:28
 5/12 anonim ***** válasza:

Mi köze van a HIV-nek és a Hepatitis oltásnak egymáshoz? :D

Az ablakperióduson túl voltál, a teszt hiteles volt.

2018. dec. 11. 11:55
 6/12 anonim ***** válasza:

Azért vagy ritka buta mert amiket leírtàl köze nincs ahhoz amitől félsz

De ha ennyire parázol akkor ne szopkodj minden szembe jövő pasit.. Vagy ha szophatnékod van akkor gumival hagyj legyél illúzió romboló

2018. dec. 11. 11:55
 7/12 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen

Nem szopkodok minden szembejövő pasit. Nem alakult úgy hogy több is legyen.

Ezek szerint nem kell újra tesztre mennem? Ez csak olyan pszichés?

2018. dec. 11. 12:00
 8/12 anonim ***** válasza:

Mivel a százalékok alapján valaki nagyon ragaszkodik az igazához: A Hepatitis oldások fertőző májgyulladás ellen vannak. HIV vírus ellen nincsen oltás (HIV fertőzés következtében alakul ki az AIDS).

A HPV oltással sem összekeverendő.

Nem gond ha rosszul tudunk valamit, csak tanuljunk a hibánkból, és ne morogjunk azokra, akik esetleg ezt tanulják.

Létezik hamis negatív eredmény, de nagyon kis százalékban. A hamis pozitív gyakoribb.

Ha nagyon nem hagy nyugodni csináltathatsz újat, de egy negatív teszt azért már meg kellene, hogy nyugtasson.

Orálisan amúgy is kicsit nehezebben terjed, kivéve ha sérülés van a szájban.

2018. dec. 11. 13:33
 9/12 A kérdező kommentje:

Igazából kettő negatív tesztem van. Az utolsó volt 17 hétnél. Az első olyan 11.

Kellene egy új? Vagy azért kettő negatív teszt nem tévedhet?

2018. dec. 11. 13:38
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem elég lesz :D
2018. dec. 11. 14:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!