Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Egyes egyetemista lányok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyes egyetemista lányok miért csinálják ezt?

Figyelt kérdés

Már legalább kétszer előfordult velem, hogy akár órákat töltöttem jól elbeszélgetve egy-egy 20 év körüli lánnyal (például vonaton utastársként, vagy közös tanfolyamon). Amikor búcsúra kerül a sor, megkérdezem, hogy van-e kedve ismerősként megjelölni Facebookon, akkor a lány bólogat, segít is megkeresni magát a telefonomban, megjelölöm – és soha nem jelöl vissza. (Én pedig 24 óra után törlöm a jelölést ilyen esetben.)

Mind a két esetben, amelyekben ez történt, nem közeledtem szexuálisan vagy máshogy, egyszerűen csak barátkoztunk. 40-es férfi vagyok egyébként, és teljesen normális. Szerintetek miért nem mondják meg ott helyben a lányok, hogy nincs kedvük megjelölni, miért csak utólag nem jelölnek vissza?

2019. ápr. 1. 19:54
1 2 3
 21/24 A kérdező kommentje:

Például mert kiderül a melletted ülő férfiról, hogy egy érdekes ember, akivel 4 órán keresztül jól elbeszélgettél. Jópofa is, aki megnevettetett jópárszor négy óra alatt. Kiderült rólad, hogy tanulsz egyetemen, de nem igazán érdekel már az a szakma, csak nem tudod, mihez kezdj. Az ember pedig azzal búcsúzik el, hogy jelöld vissza, és segít.

Na és ezek után se jelölöd vissza. (?!)

2019. ápr. 2. 21:24
 22/24 anonim ***** válasza:
Hát figyelj, én személy szerint visszajelölném, mert csak azt nem igazolom vissza, akit tényleg nem ismerek, amúgy nem tulajdonítok nagy jelentőséget ennek a ki az ismerősöm facebookon dolognak. Csak próbáltam lehetséges okokat felvetni. Lehet nem használta a Facebookot, egy nap azért nem olyan sok idő. Vagy hiába, hogy te nem ismerkedési céllal közeledtél, félreértette (mert azért valljuk be, ritka hogy egy idegen férfi csak barátkozni akarjon), és amikor látta a feleségedet, becsapva érezte magát. Tényleg nem tudom, csak ötletelni próbáltam. 😀
2019. ápr. 3. 06:57
 23/24 anonim ***** válasza:
100%
Vén vagy hozzájuk, ennyi.
2019. ápr. 3. 18:02
 24/24 anonim ***** válasza:

Egyáltalán minek akarsz 20 éves lányokkal barátkozni? A feleséged mit szól ehhez ? Amúgy velem is történt már ilyen. Főleg vonaton gáz,ott elmenekülni sem tudsz hová,amikor melléd ül valami idióta ,elmeséli a fél életét ,és azt hiszi érdekel,azért mert nem vagyok paraszt és nem dugom be a fülhallgatómat . És ugyanezért hagyják,hogy bejelöld őket,nem akarnak konfrontálódni,meg nem is ismernek,ki tudja,hogy reagálsz ha azt mondják ne jelöljél be,mert egyáltalán nem érdekelsz ,csak te jöttél ide nyomulgatni :D

Plusz ha szimpatikus is voltál ,meglátja az adatlapodon,hogy feleséged van,és joggal teszi fel a kérdést,hogy akkor mégis mit akarsz tőle .. szerinted ilyen esetben ki jelölne vissza ? :D

2019. ápr. 10. 21:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!