Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi vihet rá egy fiatal egyetemista fiút, hogy lefektessen egy negyvenes, durván elhízott nőt?
Figyelt kérdés
Tényleg van olyan, aki erre indul be? Vagy ez már betegség?2018. szept. 18. 17:11
1/9 anonim válasza:
Vagy az, vagy a kétségbeesés...a túl sok pia, vagy ezek kombinációja
2/9 anonim válasza:
Több oka is lehet! Nem tud ismerkedni, gyáva a nők társaságában, nagyon régen vagy egyáltalán nem szexelt, stb!
3/9 anonim válasza:
Most az hogy negyvenes sok mindent jelenthet. Az, hogy durván elhízott sem minden. Nekem is van ismerősöm, aki annyira nem jó külsejű, de nem is csúnya, viszont igen magas. Ő is összejár egy tényleg már kövérnek mondható 30+ éves lánnyal. Én speciel nem vonzódom hozzá, de tényleg imádni való lány, nagyon sok szempontból. Nála nem, de el tudnám képzelni magamról, hogy azért mert tényleg olyan a lány amilyen, egy idő után nem számítana, hogy kövér
5/9 anonim válasza:
az ekkora korkülönbség sokszor vonzó a fiatal pasiknak.
a durván elhízott semmitmondó. van akinek a 70 kg is az, másnak a 120 lg is tetszik, linkelj egy hasonló testalkatot. hogy oszlik el rajta? hatalmas hát, semmi popó, vagy homokóra alkat? vagy nem is annyira kövér, csak irigy vagy?
egyébként lehet szuper személyiség, és szép arcú.
az mi visz rá egy pasi, hogy 40 kg os múmiákkal feküdjön le, akik ráadásul arcra sem szépek?
6/9 A kérdező kommentje:
Pont olyat nem találtam, de ilyesmi, kicsit hurkásabb gombokkal. Na meg ráncosabb kivitelben. És kérek, tojás arccal.
2018. szept. 19. 06:24
7/9 A kérdező kommentje:
*kerek, tokás arccal
Átírta a telefon, és nem vettem észre
2018. szept. 19. 06:25
8/9 A kérdező kommentje:
És hurkásabb combokkal....
Nagyon reggel van! :D
2018. szept. 19. 06:26
9/9 anonim válasza:
Én már csináltam ilyet és nem kétségbeesés miatt, csak tetszenek az érettebb ducibb nők.
26F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!