Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyes egyetemista lányok miért csinálják ezt?
Már legalább kétszer előfordult velem, hogy akár órákat töltöttem jól elbeszélgetve egy-egy 20 év körüli lánnyal (például vonaton utastársként, vagy közös tanfolyamon). Amikor búcsúra kerül a sor, megkérdezem, hogy van-e kedve ismerősként megjelölni Facebookon, akkor a lány bólogat, segít is megkeresni magát a telefonomban, megjelölöm – és soha nem jelöl vissza. (Én pedig 24 óra után törlöm a jelölést ilyen esetben.)
Mind a két esetben, amelyekben ez történt, nem közeledtem szexuálisan vagy máshogy, egyszerűen csak barátkoztunk. 40-es férfi vagyok egyébként, és teljesen normális. Szerintetek miért nem mondják meg ott helyben a lányok, hogy nincs kedvük megjelölni, miért csak utólag nem jelölnek vissza?
ezt en sem ertem bocs nekem is egyszer volt engem ráadasul visszq is jelölt 😀
25F
Árra gondoltál hogy nem egyből a facebook az első amit be kapcsol? Még akkor is ha tudja h bejelöltél
Én Egyetem alatt 2 helyen dolgoztam,mellette tanultam ,el láttam magam őrültem h élek
És elfogadták a beadandót a Zh-jön át mentem
És volt h Heti 1x max 2x léptem fel fél órára
25N
Rendben, de legutóbb egymás mellett ültünk egy tanfolyamon a hölgyikével, nagyon jól elbeszélgettünk (és ő kérdezgetett engem, kezdeményezett, közlékeny volt), és így láttam, hogy egész nap a telefonján lóg amúgy, csetel a barátaival, szóval nem hiszem, hogy nem jutott volna el a facebookjáig.
Egyes: hát... nem vagyok én olyan félelmetes. A facebook profilomon fent van, hogy ki vagyok, hol dolgozom, mivel foglalkozom, az iskoláim, a feleségem, szemmel láthatóan egy teljesen normális ember vagyok. (Arról nem beszélve, hogy a nevemre rákeresve egyből rá lehet jönni, hogy egyetemen is tanítok – teljesen kockázatmentes ember vagyok, nem egy kigyúrt kopasz bodzaszedő.)
Rossz a taktikád.
Azt kell csinálni, hogy vele jelölteted be magad. Aztán valami mókásat írsz/írattatsz magadnak a nevében..
Ez már alap a beszélgetés folytatásához. Lehet még nevet is.
Az emberek azt jegyzik meg, hogy milyen érzelmekkel zárult egy beszélgetés, nem azt hogy közben mi volt.
Egy vidám végű beszélgetés könnyebben fog újra kezdődni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!