Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Egyes egyetemista lányok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyes egyetemista lányok miért csinálják ezt?

Figyelt kérdés

Már legalább kétszer előfordult velem, hogy akár órákat töltöttem jól elbeszélgetve egy-egy 20 év körüli lánnyal (például vonaton utastársként, vagy közös tanfolyamon). Amikor búcsúra kerül a sor, megkérdezem, hogy van-e kedve ismerősként megjelölni Facebookon, akkor a lány bólogat, segít is megkeresni magát a telefonomban, megjelölöm – és soha nem jelöl vissza. (Én pedig 24 óra után törlöm a jelölést ilyen esetben.)

Mind a két esetben, amelyekben ez történt, nem közeledtem szexuálisan vagy máshogy, egyszerűen csak barátkoztunk. 40-es férfi vagyok egyébként, és teljesen normális. Szerintetek miért nem mondják meg ott helyben a lányok, hogy nincs kedvük megjelölni, miért csak utólag nem jelölnek vissza?

2019. ápr. 1. 19:54
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:
Akkor mi a jó taktika? Adjak névjegykártyát? Persze akkor meg pláne nem mer rám írni... mindegy amúgy, nem sértődöm meg, csak furcsának találom.
2019. ápr. 1. 20:42
 12/24 anonim ***** válasza:
100%
A feleséged a gond, ha nem is mondják...
2019. ápr. 1. 21:01
 13/24 anonim ***** válasza:
100%

Nekem az a véleményem, hogy egy huszonéves egyetemistának nem az édesapja korú fickók jönnek be. Biztos visszajelölne, ha ez egy hosszútávú ismeretség lenne, mondjuk munkatársak lennének, és már egy ideje együtt dolgoztok, jobban megismert volna. De egyszeri találkozás után lehet én sem jelölnélek vissza. Kezdjük ott, hogy én egy találkozás után nem is kezdeményezném a Facebook ismeretséget. Az a szegény lány pedig feltehetőleg azért egyezett bele, mert nem akart bunkónak tűnni.

Egyébként én is egy negyvenes férfi vagyok, de nem facebook függő.

2019. ápr. 1. 21:53
 14/24 anonim ***** válasza:
13%
Miért baj az ha valaki 40. éves és egyetemista lányokkal ismerkedik? Én 46. vagyok, és a volt barátnőm 26. évvel fiatalabb, akivel 3. évig voltam együtt. Imádtuk egymást!
2019. ápr. 1. 21:54
 15/24 anonim ***** válasza:
100%
14# Ne haragudj de a 26 év korkülönbség nem egészséges. Persze vannak olyan lányok, akik szeretik az idősebb férfiakat, de ez nem általános. A ti esetetekben sem működött túl sokáig.
2019. ápr. 1. 22:01
 16/24 anonim ***** válasza:
100%
Ha nős vagy, miért akarsz huszonéves lányokkal ismerkedni?
2019. ápr. 1. 22:12
 17/24 A kérdező kommentje:
Barátkozni. Nem ismerkedni. De lehet, hogy tényleg öreg vagyok. :(
2019. ápr. 1. 22:17
 18/24 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is volt egyetemen egy 40-es csoporttársam. Mindenki jól kijött vele, meg beszélgettünk, de fura lett volna ha megpróbált volna minket facebookon is elérni baráti csevejre. Volt egyszerűen egy facebook csoportunk, ahova mindenkit meghívott az egyik csaj, aki oda tartozott és ott társalogtunk.
2019. ápr. 1. 23:15
 19/24 anonim ***** válasza:
100%
Keress inkább korodhoz illőt.
2019. ápr. 1. 23:52
 20/24 anonim ***** válasza:
100%

Több dolog is lehet a háttérben:

• Nem facebookozott azidő alatt amíg be volt jelölve. Ritka manapság, de velem is megesett már sokszor, hogy csak a messengert használtam, a facebookot nem.

• Nem akar semmilyen formában ismerkedni veled, csak udvarias volt/nem akart megbántani/megijedt hogy mit mondjon.

• Zavarja, hogy ennyivel idősebb vagy.

• Zavarja a feleséged. Ezt elég valószínűnek tartom abban az esetben, ha úgy érezted szimpatikus voltál, de mégse jelölt vissza. Mármint érted, ismerkedtek, aztán bejelölöd, tökre örül, erre ott van a feleséged. Én is egyetemista korú lány vagyok, alapvetően nincs bajom a korkülönbséggel amíg laza dolgokról van szó, de ha egy idősebb férfi beszélgetne velem, szimpinek tartanám, aztán a facebookon meg az asszony képeivel találom magamat szemben, lehet én se jelölném vissza. Minek barátkozzak egy házas férfivel, aki amúgy felkeltette az érdeklődésemet? Nem tudom a feleséged mennyire értékelné a dolgot.. (Van párom egyébként, csak elméleti síkon gondoltam végig)

2019. ápr. 2. 20:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!