Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért izgat a nyalás?
18 eves lanykent meg sose volt orgazmusom, de ha a nyalasra, vagy arra, hogy engem nyalnak gondolok, akkor kerulok a legkozelebb hozza...
Normalis, hogy ez ennyire felizgat?
Azért izgat, mert a gyakorlatban túl gyáva vagy ahhoz, hogy a lábaid közé engedd egy férfi arcát. Csak a fantáziálás, meg a félelem. Nem baj ha félsz a szextől. Pettingelj. Attól nem kell félni. Ha gondolod, írj bátran
29F
Nagyon is normális. Ez a legbiztosabb módja az orgazmus elérésének, feltéve ha jól csinálják. A nők legalább 60%-a egyedül a csiklója izgatásával jut orgazmushoz, és a szexológusok jó része gondolja azt, hogy a hüvelyben is a csikló rejtőző részének izgatása adja az orgazmust. A G-pont is valószínűleg a csikló belső végéhez köthető.
Ráadásul van valami erotikusan rendkívül izgató abban, hogy a leginkább rejtett, takargatott részedet tárod ki a fiú szájának.
Én nagyon szeretem a szex ezen részét. Nyalásnál jobb felizgató "szer" számomra nem létezik. Utána nagyon élvezetes lesz az aktus.
Próbáld ki szerintem. :)
Kérdező, írj rám nyugodtan. Van pár jó ötletem, hogyan élvezhetnél el végre. A farkam egyik ötletnek sincs benne ;-)
Viszont kicsit idősebb vagyok nálad (cserébe tapasztalt is), nem tudom ez mennyire zavar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!