Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hölgyek! Nektek mennyire fontos az orál egy kapcsolatban?
Én nem szeretem ha nyal a párom.
Sőt, még sosem élveztem el senkivel így.
1 évig voltam együtt egy sráccal aki nem szeretett nyalni. Talán 3-4 havonta 1x csinálta.
Többek közt ez is szakìtò ok volt, nem is a nyalàs miatt hanem mert nem volt neki fontos az èn èlvezetem, màrpedig a nyalàs szerves rèsze az orgazmusom lètrejöttènek. :)
Szòval igen, szakìtò ok.
Nekem nagyon fontos, úgy tudok elélvezni. Én nem maradnék együtt olyan pasival, aki nem hajlandó nyalni, hiszen én is akarok szex közben orgazmust, és nem magamnak akarom elérni. Sokkal jobb, ha egy hozzáértő pasi nyelvére bízom magam. Szerintem meg lehet érteni, hogy orgazmus nélkül nem akarok élni, egy pasinak sem lenne elég, ha csak magának veri ki, és én nem juttatom el a csúcsra soha.
Olyan nőt keress, aki befásult szexualitással rendelkezik, csak bedugod, megdugod, és kész...
25N
Köszönöm nem vágyakozom az orális szexre. Maga a gondolata sem tud izgatni.
22
7-es: a nyelv miòta segèdeszköz? Ennyi erővel a kezed is az. Sőt, meg se csòkold a pàrodat mert az màr a szex segèdeszköze.
Kib.aszott primitìv lehetsz...
Ràadàsul a legtöbb nő bizony nem tud elmenni a ki be dugdosàstól! Ezt jobb ha az eszedbe vèsed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!