Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok: Vélemény a pasikról? (Bővebben lent)
Sok pasi azt hiszi jól tud nyalni, vagy még azt is elhiszi, hogy ki tudja elégíteni a csajt.
Nektek mi a tapasztalatotok? Sok pasi tényleg nem is tud nyalni? Vagy nem tudja, hol kell a puncit izgatni, mi a jó a nőnek?
Illetve ilyen esetben mit tesztek? Megmondjátok, vagy eljátszátk az orgazmust?
Kérdező, te is jó helyen kérdezősködsz... Itt szűz lányok vannak leginkább. Meg olyanok akik "fujj szex" " fujj, fasz".
Többségük punciját férfi szája még nem is érintette. Én azt mondom, hogy jól tudok bánni a női testtel és lélekkel. Igen, ügyesen nyalok, ki tudom elégíteni a szebbik nem képviselőit. Meg is teszem szívesen. Mármint amikor van valakim. Most nincs senkim, de ez olyan mint a biciklizés; nem lehet elfelejteni.
Sokan nem tudnak, de meg kell őket tanítani rá.
Aki már többször kinyalt, az tudja hogy kell.
Nem rég meg is lepődtem, hogy milyen jól nyal az egyik (mivel megtanítottam rá).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!