Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők és lányok ti szoktatok színes bőrű (afrikai, arab, táj, japán) pasikról fantáziálni?
Kinek mi a zsánere?
Mert ez nagyon elterjedt gondolat a férfiak szemében,hogy mi nők hát -ilyenekkel azonnal ágyba bújnánk.
Ti őszintén ,hogy látjátok ezt?
Párom szokott ilyesmivel "húzni" mikor nagy ritkán kedvetlen vagyok,hogy na bezzeg ha egy izmos néger....
- és nem hiszi el,hogy nem jönnek be nekem az ilyenek.
Persze van zsánerem nekem is,nem vagyok vak meg álszent,de nem kell pont külföldinek (színesnek)lennie.
Ha kell választani legyen Japán,Koreai keverék vagy indián rézbőrű típus persze kisportolt testtel.
A full feketéket én sem csípem.
De itthon úgy sincs ilyen felhozatal,tehát marad fantázia szinten.
Nekem a japánok/ázsiaiak tetszenek. A legtöbbjük minden szempontból (magasság, súly, arc, hajszín) a zsánerem, ezért szoktam is róluk fantáziálni. A négerek viszont taszítanak. :/
23L
Ázsiai férfivel kipróbálnám. 😇
Fekete férfiak kifejezetten taszítanak, az arabokból pedig van egy két szép férfi, de a legtöbb nekem nem jön be.
Engem kis ázsiai pasik nagyon taszítanak! Ha egy kínai vagy japán vagy koreai vagy mi van még pasira gondolok, hát helyből elmegy a kedvem mindentől...:/
Viszont nekem a négerek nagyon bejönnek, már csak a hip hop stílus miatt is. Kosarasok, rapperek, dj-k, break dancer-k, minden ami a hip hop kultúrához tartozik nálam durván előnyben van.:)
A keverék emberek (több nemzetiségű) nagyon vonzanak,mint például Jason Momoa,- bár már nem vagyok tini.
A fiataloknál ugye most nagyon mennek ezek a Japán -Koreai bandák...gondolom ezért felkapottabbak.
Fekete pasit NEM !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!