Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Bevállalnád az ingyenes...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bevállalnád az ingyenes prostit, ha ezért felkerülnél egy listára névvel és arccal, hogy ez a szégyenfal, akik prostihoz járnak?

Figyelt kérdés
Hülye kérdés, de kíváncsi vagyok, bevállalnátok-e egy ingyen szexért. Vagy többért.
2019. márc. 29. 22:41
 1/9 anonim ***** válasza:
Nem,inkább fizetek egy fiatal csajnak 37F
2019. márc. 29. 22:46
 2/9 Whitewolf19 ***** válasza:
49%
Alapból nem élnék ilyesfajta lehetőséggel, szomorú, hogy más férfiakban nincs igazi tartás.
2019. márc. 29. 23:03
 3/9 anonim ***** válasza:

"szomorú, hogy más férfiakban nincs igazi tartás."

Mert ennek az állandóan itt dekkoló zakkant fórumozónak egy újabb bizarr kérdése reprezentálná neked a férfiakat? Ez most komoly?

2019. márc. 29. 23:44
 4/9 Whitewolf19 ***** válasza:
45%
Kinek nem inge, nem veszi magára. Hozzáteszem akkor, tisztelet a kivételnek!
2019. márc. 30. 00:00
 5/9 anonim ***** válasza:
Nem
2019. márc. 30. 00:40
 6/9 A kérdező kommentje:
#3: még nem válaszoltam a kérdésre, honnan tudod, mi lenne a válaszom? Lehet, hogy nem bizarr lenne.
2019. márc. 30. 07:56
 7/9 anonim ***** válasza:
#6 Nem erre az egy kérdésre, hanem általában az elég fura hsz-eidre céloztam, és hogy erre egy válaszoló rögtön elkezd a férfiakra mutogatni, mintha sztenderd lenne. Miközben 95% tuti nem járt és nem is fog soha prostinál. Erre a kérdésre meg szerintem a világon senki nem mondana igent, egy két halálán lévő csövest leszámítva. Igazából a válaszoló idióta megjegyzésére akartam rávilágítani.
2019. márc. 30. 11:17
 8/9 A kérdező kommentje:
#7: néhány elkeseredett szűz és a "12 cm a péniszem, vajon kellek így egy lánynak" kérdése után merült ez fel bennem. Talán trollkodás is volt benne, de a fő kérdés, hogy a sok magát sajnáltató milyen messzire menne el, hogy végre megtörténjen vele, ami miatt évek óta frusztrált.
2019. márc. 30. 12:08
 9/9 anonim ***** válasza:

"Miközben 95% tuti nem járt és nem is fog soha prostinál."

Akkor miért van csak pesten 2000 prosti? Elárulom sokan járnak. Csak nem dicsekednek vele.

Akik nem akarnak évekig várni, hogy legyen barátnőjük azok eljárnak prostihoz.

2019. ápr. 12. 00:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!