Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ilyen feltételek mellett is...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ilyen feltételek mellett is bevállalnád? (Férfiaknak szól)

Figyelt kérdés

Szóval biztos a te életedben is volt egy olyan nő, akit nagyon kívántál, de nem sikerült meghódítanod semmilyen eszközzel.

Évek után is néha eszedbe jut milyen lett volna vele a szex.

Aztán nem tudod hogyan, mi történt, hogyan kerültél oda, de őt látod egy nagy ágyon egy néger férfival, aki misszibe óvszer nélkül döngeti, gyorsan elélvez a nőbe hörrögve.

Majd jön a második férfi, ő egy roma férfi, az is gyorsan megdöngeti.

majd egy japán férfi...kínai férfi...orosz férfi...ukrán férfi...magyar férfi...román férfi...amerikai férfi.

A nő tele van hímivarsejttel, utána int a kezével feléd. Most te jössz.

1. Mennél?

Eltelik egy év, és a nő bejelenti, hogy tőled terhes. Három hónapos a kislányod.

Feleségül vennéd, így?

:)

2018. dec. 16. 22:55
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
hozzá se nyúlnék, nem hogy feleségül venni
2018. dec. 16. 23:00
 2/11 anonim ***** válasza:
WTF?!
2018. dec. 16. 23:04
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Tök mindegyek a rasszok: ennyi férfi után fix lenne a nemi betegség. Az meg nem ér meg egy dugást.
2018. dec. 16. 23:11
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Miféle beteg szerzet talál ki ilyet?
2018. dec. 16. 23:12
 5/11 Rockarc ***** válasza:
90%

En inkabb orvost hivnek. Igen, a kerdezohoz.

42F

2018. dec. 16. 23:36
 6/11 anonim ***** válasza:

1. Még az elején szólnék a néger tagnak, hogy hadd készítsem elő neki a terepet, mert az övé úgyis 2x akkora, tehát nem biztos, hogy elsőre bemegy... Ha végeztem, a többi pasi felőlem azt csinál, és olyan sorrendben, amit és ahogy akar, én lelépek. :)

2. Ha mégis én maradnék a végére, vattával betömködném a csaj punciját és szigszalaggal le is ragasztanám. Aztán jöhetne az orál és az anál, majd a végén megkérdezném, hogy ugye te is így gondoltad, szivi? :)

3. Ha az 1. pont érvényesül, akkor 10% az esély, hogy én vagyok az apa, így állnék elébe egy DNS-tesztnek. A 2. pont pedig ugye eleve kizárja, hogy tőlem lett terhes. :)

4. Feleségül soha senkit veszek, ez nálam alapelv. :)

2018. dec. 17. 00:07
 7/11 anonim ***** válasza:
Misszibe meg hörrögve mi... Meg a csokifudzsi. Ikúnuku csak tömikélni lehessen. Jövő nyílt társadalom gyere elő.
2018. dec. 17. 00:41
 8/11 anonim ***** válasza:
40%
Én már azt a tényt is nehezen kezelem, ha a nő nem szűz, hanem valaha más hapsi hozzányúlt. Nemhogy egy ilyen útszéli... Pláne nem feleségnek. És én sem vagyok ugyanez fordítottban, úgyhogy jogosan elvárhatok ennél szolidabb életvitelt.
2018. dec. 17. 01:09
 9/11 anonim ***** válasza:
Valami nagyon jó fajta szered van úgy látom! Igy betéptél tőle!
2018. dec. 17. 03:21
 10/11 A kérdező kommentje:
Nem illik személyeskedni. A kérdésre kell válaszolni.
2018. dec. 17. 05:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!