Albérletbe költözök márciustól. Egyedül bevállalnád ennyi fizetés mellett?
Figyelt kérdés
fizetésem 77.000FT.
Albérlet 35.000FT
Rezsi kb 20.000FT
2013. febr. 16. 03:19
1/10 anonim válasza:
20000+35000=55000
77000-55000=22000
22000/31 nappal = 709 forint / nap
Ha ez neked elég kajára, és egyéb bármilyen költségre naponta, akkor oké is lehet.
2/10 anonim válasza:
Ja, marad 700ft/nap kolteni. Mit csinalsz ha jon egy varatlan kiadas? Elromlik a huto/mosogep, megbuntet a rendor, vagy barmi? Nekem 700-bol a kajam sem jonne ki.
4/10 anonim válasza:
Eszedbe ne jusson! Ez semmire sem elég! Ha a napi 700 forintot kajára költöd, miből veszel pl. mosószert, wc papírt, tisztálkodó szereket stb. ami nélkülözhetetlen!? Esetleges napi utiköltségről nem is beszélve...
5/10 anonim válasza:
Mi lesz ha lebetegszel?
A gyógyszerek is drágák.
Ráadásul a táppénz csak éhenhalásra lenne elég...
Ha a tönkre megy a cipőd,kabátod nem tudsz másikat venni.
6/10 anonim válasza:
Kizárt! Éhen fogsz halni! Ne tedd! Vagy keress egy jobban fizető munkahelyet. De még mielőtt költöznél!!!
7/10 anonim válasza:
Kizárt!
Én 70.000-et keresek, ezért élek még 28 évesen is otthon. :(
8/10 anonim válasza:
Én azt kell mondjam, elég esélytelen hosszú távon...
Érdemes lenne lakótársat keresned, úgy a lakbér feleződne, és a rezsi is kevesebb lenne.
Mielőtt belevágsz, olvasd végig ezt! Bár tavalyelőtti... de azóta sem jobb a helyzet, sőt!
9/10 anonim válasza:
Vagy szobát bérelni, akár ketten is.
10/10 A kérdező kommentje:
nem költözök
2013. febr. 23. 04:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!