Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szabad szexnap. Bevállalnád?
Figyelt kérdés
Ha minden évben lenne egy nap amikor a 10 legjobbnak tartott barátod nemtől függetlenül szeretkezhetne veled és cserébe te is szabadon szeretkezhetnél azokkal akik ilyen barátnak tartanak téged akkor bevállalnád?2016. szept. 25. 23:07
1/15 anonim válasza:
Basszus, egy barátom sincs...
22/F
2/15 anonim válasza:
Nekem sincs.
Nem leszünk barátok,előző? :D
22/F
3/15 anonim válasza:
Nem, mert nincsenek lány barátaim.
4/15 anonim válasza:
Nekem nem lenne muszáj,hogy lányok legyenek :D
6/15 anonim válasza:
Nekem csak lány barátaim vannak, szóval igen.
7/15 anonim válasza:
engem kár hogy nem ismer senki :D
8/15 anonim válasza:
Nem, de csak azért, mert nincsen olyan igazán közeli barátom, akihez vonzódnék is. Különben nem lenne gond - feltéve, ha bizonyos higiéniai és egyéb együttműködési feltételeket megkövetelhetek (kontroll nélküli nemi erőszaknak nem vetném alá magam).
9/15 anonim válasza:
Nekem szinte csak barátnőim vannak, de egyiket se vállalnám be, nem vonzódom hozzájuk szexuálisan és szerintem ez kölcsönös. Azért lettek csak barátok, mert a barátkozás ment, de valami más nem stimmelt.
10/15 kovpet válasza:
Érdekes kérdés. Egyrészt kinek van 10 barátja? Vagy a havert is ide kell számítani? Igaz barátból jó, ha jut 1-2 egy ember életében.
Másrészt azért a napi 20 kettyintés az sok, nem? Vagy csak én lettem ennyire öreg hirtelen? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!