Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem védekezünk a vőlegényemmel?
Figyelt kérdés
Nem szeretne semmiképp se gyereket mégis belém spriccol mindennap ez mi? Pedig parázós, akkor miért nem húz gumit? (75%-ban meddő vagyok és én se szeretnék)2019. márc. 28. 16:32
21/40 anonim válasza:
Tudok egy egyszerűbbet! Kérdezd meg tőle hogy miért nem húz gumit! Most mi találgassuk hogy ő miért nem húz?? Komolyan nem értem, talán úgy egyszerűbb azért nem tőle kérdezed?
22/40 anonim válasza:
Egyébként igen, miert nem tőle kérdezed meg? Az pedig nem válasz hogy mert úgy sem lehet. Magyarázd el neki hogy a 75% az nem 100%, és egyébként tudok olyan esetről ahol 100%ra mondták a nőnek hogy meddő, és mégis terhes lett. Nagyon buta és felelőtlen a párod ha így gondolkodik hogy neki a 75% elég, de te is, hogy mindezt hagyod.
23/40 anonim válasza:
És az ilyenek szaporodnak feszt. Akinek meg megvan az anyagi háttér meg minden egyéb annak meg nem lehet hiába akar.
N
24/40 anonim válasza:
Amikor két primitív véglény egymásra talál.. <3
25/40 anonim válasza:
Figyu, nekem ketegorikusan kijelentette két orvos is, hogy teljesen kizárt, hogy teherbe essek természetes úton. Ez volt tavaly nyáron. Ennek örömére mi lazítottunk a gyeplőn, igazából védekezés nélkül voltunk. Na, szeptemberben már volt egy pozitív tesztem, jövő hónapban megszületik a fiam. Csak az a különbség, hogy mi szerettünk volna babát, és hatalmas öröm volt a pozitív teszt. Neked nem lesz az. Ne legyetek hülyék.
26/40 A kérdező kommentje:
:DDD mi van?? van saját lakásunk, milliomosok vagyunk. mi az hogy nincs meg az anyagi háttér? LOOL :DDDDDDDDDD
2019. márc. 28. 18:05
27/40 anonim válasza:
Jóóóól van mucika, most már túltoltad a kamut.
28/40 A kérdező kommentje:
Csak a vőlegényem ekres havi netto fél milkát :D saját vállakozások stb :D ne viccelj már...xdx
2019. márc. 28. 18:07
29/40 anonim válasza:
Akkor nyeljed a gettzit, hülyegyerek.
30/40 A kérdező kommentje:
nyelem is, ne irigykedj már xd
2019. márc. 28. 18:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!