Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Nem beszéltünk több, mint 2...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem beszéltünk több, mint 2 hete a vőlegényemmel. Szerintetek vége?

Figyelt kérdés
Mostanában túl sokat voltunk együtt, összekaptunk. Szerintem sok volt ez neki így hirtelen? Minden nap találkoztunk, minden nap együtt voltunk. Én szeretek vele lenni, főleg suli, munka után, mikor átölel. De neki lehet teher volt... Akkor viszont mi lesz később, ha összeköltözünk, ha majd együtt élünk?
2017. aug. 30. 14:06
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
93%
Felesleges ezen toprengeni. Ti ugysem fogtok egyutt elni.
2017. aug. 30. 14:07
 2/12 anonim ***** válasza:
79%

Mi az oka annak, hogy nem beszéltetek ennyi ideje?

Ha ő nem keres, akkor te se? Nőj már fel!

Beszéljétek meg a dolgot felnőtt emberekhez méltóan!

Ha problémád van, akkor miért nem vele beszéled meg? Azt hiszed, hogy majd itt valaki fel fogja találni a spanyol viaszt a problémádra?

Vőlegény????? :D Úgy jegyzett el téged, hogy még együtt se laktatok? :D Jó sok esze volt!

2017. aug. 30. 14:15
 3/12 anonim ***** válasza:
87%
Hogy lehet úgy összeveszni a pároddal,hogy nem szóltok egymáshoz? Soha nem értettem mi vezethet idáig..Amikor 2 vélemény különbözik,kialakul egy vita,amit vagy kompromisszum zár le,vagy nincs is tétje,és legyintűnk a dologra. Ha pedig annyira elmérgűl,hogy ezért napokig nem szóltok egymáshoz,ott már nincs is szeretet. Én el nem tudom képzelni hogy a szerelmemmel ne beszéljek egy veszekedés miatt,nemhogy 2 hetet,1 órát sem.
2017. aug. 30. 14:16
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

érdekes. de mindenki más. én minden nap találkoztam a párommal, sőt elég hamar együtt is éltünk és még egy helyen is dolgoztunk, szóval nálunk ez normális volt, de tudom, hogy sok pár nem bírja ki egymás mellett hosszasan.

egyik lány ismerősöm is csak úgy tud a férjével lenni, ha ő 1-2 hétig nincs otthon (munkája olyan) és ez nekik tökéletes, mert ha otthon túl sok időt töltenek együtt, megölik egymást. de így oké a kapcsolat! :)

2017. aug. 30. 14:21
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Vőlegény? Úgy kérte meg a kezed, hogy együtt sem éltetek előtte X ideig? Ti nem lesztek együtt sokáig...
2017. aug. 30. 14:25
 6/12 anonim ***** válasza:
85%
A ti kapcsolatotok, a ti problémátok, a ti életetek. Semmit sem tudunk rólatok, nőjetek fel, tanuljatok meg kommunikálni, ismerjétek meg magatokat, egymást és a kapcsolatotokat, ismerjétek fel a problémákat, fejezzétek ki és oldjátok meg őket.
2017. aug. 30. 14:27
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
A vőlegényed már, de sosem éltetek együtt, és neki sok, hogy naponta találkoztok. igazán ideális alap egy házassághoz 😂
2017. aug. 30. 14:42
 8/12 anonim ***** válasza:

De a kérdezőnek se, hogy belement + kérdésben foglaltak.

2017. aug. 30. 15:39
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

Én nem értem, hogy lehet arra eljegyzést alapozni, hogy nem éltetek együtt, nem éltétek meg pontosan ezt a szituációt, hogy minden nap együtt vagytok.

Itt a hiba.

2017. aug. 30. 15:48
 10/12 anonim ***** válasza:
46%
Miért kell szekálni a kérdezőt? Lehet, hogy mélyen vallásos párról van szó, akik csak az esküvő után költöznek össze. Vagy egyszerűen így látjál helyesnek. Kérdező, vedd fel a kapcsolatot a vőlegényeddel. Hívd fel, vagy menj el hozzá. Ha nem áll veled szóba, akkor hagyd a fenébe.
2017. aug. 30. 16:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!