Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem beszéltünk több, mint 2 hete a vőlegényemmel. Szerintetek vége?
Mi az oka annak, hogy nem beszéltetek ennyi ideje?
Ha ő nem keres, akkor te se? Nőj már fel!
Beszéljétek meg a dolgot felnőtt emberekhez méltóan!
Ha problémád van, akkor miért nem vele beszéled meg? Azt hiszed, hogy majd itt valaki fel fogja találni a spanyol viaszt a problémádra?
Vőlegény????? :D Úgy jegyzett el téged, hogy még együtt se laktatok? :D Jó sok esze volt!
érdekes. de mindenki más. én minden nap találkoztam a párommal, sőt elég hamar együtt is éltünk és még egy helyen is dolgoztunk, szóval nálunk ez normális volt, de tudom, hogy sok pár nem bírja ki egymás mellett hosszasan.
egyik lány ismerősöm is csak úgy tud a férjével lenni, ha ő 1-2 hétig nincs otthon (munkája olyan) és ez nekik tökéletes, mert ha otthon túl sok időt töltenek együtt, megölik egymást. de így oké a kapcsolat! :)
De a kérdezőnek se, hogy belement + kérdésben foglaltak.
Én nem értem, hogy lehet arra eljegyzést alapozni, hogy nem éltetek együtt, nem éltétek meg pontosan ezt a szituációt, hogy minden nap együtt vagytok.
Itt a hiba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!