Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ennek hamarosan vége? Hagyjam el?
3,5 éve vagyunk együtt folyamatosak voltak a veszekedések, megalázott kapcsolat elején én meg "cserébe" hülye voltam és megcsaltam. Azóta egyre inkább azt érzem, ahogy az évek telnek nem szeret,nem tudja megbocsátani, én meg talán soha nem szerettem.
Ő azt mondja szeret miközben megint megakart verni. Csak a lelki terrort érzem felőle, szenvedek, nem tudom mitévő lehetnék, amint jó kedvem lesz egyből elrontja, mert nem akarja hogy boldog lehessek ezt érzem.Ha elhagyom meg félek az egyedülléttől. De akkor minek van velem és mondja hogy szeret? Szerintetek hagyjam el ? Már alig ha szeretem,inkább csak kötődök hozzá. 20L
Szerintem be kéne ezt a kapcsolatot fejezned. Nem olyan rossz az egyedüllét, ettől nem kell félned. Találsz mást mielőtt megszokhatnád 20 éves lányként.
31/f
Mindent meglehet javítani s ha mindketten tudatosan akarjátok, segíthetek, de beszéljétek meg mit akartok, megpróbálva kizárni egótokat s csak tudatos vágyaitokra hagyatkozni.
Nagy eséllyel ennek vége.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!