Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Múlthéten a kiszemeltem elhívott bulizni többször együtt voltunk de a buli vége fele a barátja rámmászott 2x is megpróbált megcsókolni és fogdosni persze én azonnal visszautasítottam. Miert tehette?
Biztos, mert te meg a haver kiszemeltje voltál.
30/f
Nem mondtál neki olyanokat mostanában, hogy Gyereket szülnél neki vagy ilyesmi?
Mert akkor lehet, hogy meg akart termékenyíteni. Szerintem családalapítás céljából mászott rád... deee nem tom.
Lehet, hogy kicsi a rakásosat játszott.
"Miert tehette?"
Mert bejött neki a stílusod, egyetért a nézeteiddel, és hozzád hasonlóan ő is aggódik a globális klímaváltozás miatt.
Na jó, csak vicceltem, igazából púzón akart verni.
Mert a "kiszemelted" egy nyámnyila volt, és nem mászott rád, ezért ez a haverja úgy látta hogy na akkor majd ő, ha már más nem tette meg.
ilyen ez.
de amugy ti nők meg szívjátok ki:
ha rádmászik egy pasi az a baj, hogy emrt miért mászik rád, ha meg nem mászik, akkor az, hogy miért nem férfi, és kezdeményez?
hogy is van ez?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!