Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
15 éves vagyok és 9 hónapja vagyok együtt a barátommal. Anyukám nem engedi, hogy egymásnál aludjunk, pedig már többször is kértem. (persze hétvégére gondoltam) Mit mondjak neki, hogyan kérjem meg, hogy egymásnál aludhassunk?
Figyelt kérdés
Ő azt mondja, még túl fiatal vagyok hozzá. (Barátom 16 éves)2012. szept. 16. 20:18
1/13 anonim válasza:
Mond neki, hogy már rég megtörtént, és hogy mocskos wckbe vagytok kénytelenek csinálni de azt olvastad hogy ott fertőzéseket lehet kapni, és ezért lenne jó ha ágyba csinálhatnátok.
2/13 anonim válasza:
akármit mondasz neki akkor sem fogja megengedni.
mutasd neki,hogy komoly kapcsolat.nem kefélsz össze vissza.
Ha ezt látja,akkor majd megengedi.
3/13 anonim válasza:
Ennek ellenére, gondolom már járt a maci a málnásban....
4/13 anonim válasza:
Féltenek hogy nem aludni fogtok(aminek nagy a valószínűsége), így érthető miért hezitálnak.
5/13 anonim válasza:
igaza van
bár, úgyis hiába fogja rongyolni a száját szegény, ha te le akarsz vele feküdni, le fogsz
neked kéne megérteni, hogy sem lélekben, sem szellemben nem vagy felnőtt, csak testileg azt játszol
6/13 A kérdező kommentje:
Elmondtam neki, hogy megtörtént a dolog. Januárban leszünk 1 évesek, hátha akkor megengedi majd.. :S
2012. szept. 16. 20:23
7/13 anonim válasza:
Megértem hogy nem akarja. 15 ÉVES VAGY! te jó ég.....kislány vagy még....és egy kisfiúval akarsz lefeküdni.....szép. óvódások eljátszanak...XD Az nem is szex amit ti csinálnátok:D
8/13 anonim válasza:
Csak 15 éves vagy! Anyukád csak jót akar! Attól, h lassan 1évesek lesztek még gyerek vagy! 15 évesen már együtt aludni egy fiúval? Én se engedném meg a lányomnak attól, h jelenleg van egy barátja, aki nem biztos, h házasságig meg is marad neki. Hidd el, anyukád csak azt akarja h ne hamarkodj el semmit ilyen fiatalon. + Minek erőltetni annyira az együtt alvást? Ha továbbra is egymás mellett tervezitek, akkor tudtok várni nem?
9/13 anonim válasza:
szerintem akik itt válaszoltak azok hülyeséget beszélnek :D én 20 éves vagyok 16 éves a barátnőm 8 hónapja vagyunk 1 ütt 3 héten már 1 ütt aludtunk hétvégén 1 vagy 2 napot azóta minden hétvégén 1 ütt vagyunk 1 ütt alszunk és nem problémázik 1 ik szülő sem ha szeretik 1 mást szerintem természetes , hogy 1 ütt alszanak ha szeretik 1 mást miért nem aludhatnának 1 ütt 2011 van :) nem 1930 ..... Mond neki , hogy szeretitek 1 mást és szeretnétek 1 mással aludni legalább 1 napot:) hétvégente remélem összejön a dolog:)
10/13 anonim válasza:
9-es, te 1 nagyon komoly felnőtt férfi lehetsz.... remélem, hogyha véletlenül terhes lesz a lány, akkor elveszed feleségül és eltartod a családot
ja, vagy nem, inkább fizeted, hogy kaparják véres cafattá a gyermeked? te tudod....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!