Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
3 hete menyasszony lettem! <3 Azóta elkezdtünk a Vőlegényemmel a lagzi időpontjáról beszélni, szerintetek melyik lenne a legideálisabb?
Tavasz végén és nyáron nem esküdnék, mert én nem bírom a meleget. Mondjuk ilyen szempontból a szeptember vége sem lenne nekem jó. De nem rólam van szó, szóval nem tudok erre jó választ adni. :D
Amelyik nektek tetszik. Nem az időponttól függ egy esküvő minősége, és attól sem függ, hogy mennyire szeretitek egymást.
Pillanatrombolás következik: Ha csak jövőhéten bemennétek az anyakönyvvezetőhöz 2 tanúval, majd vasárnap összeesketne benneteket a pap egy mise keretében, akkor is ugyanolyan házassági papírt kaptok, mintha hetedhét országra szóló esküvőt rendeznétek.
Tavasz. Juni elejèn sokat esik, szeptemberbe meg lehet hogy mar hideg lesz
Sok boldogságot
Gratulálunk a menyasszonynak és vőlegénynek! Májusra szavazok - mikor csupa illat és virágzás a világ.
2018.május, az egyetem nem akadály
Majusra szavazok.
Mi is majusban eskudtunk, altalaban kellemes, meleg ido van.
En a nyarat nem birnam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!