Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » 3 hete menyasszony lettem! <3...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nanning kérdése:

3 hete menyasszony lettem! <3 Azóta elkezdtünk a Vőlegényemmel a lagzi időpontjáról beszélni, szerintetek melyik lenne a legideálisabb?

Figyelt kérdés
2 év múlva tervezzük, mert van még 1 évem az egyetemből. Szerintetek a következő időpontok közül melyik a legmegfelelőbb? Tehát: 2019. 05.15. vagy 2019. 06. 08. vagy 2019. 09.21. Véleményetek szerint melyik évszak a legmegfelelőbb az esküvőhöz?
2017. aug. 29. 20:58
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%

A nyarat én sem javaslom, nyári esküvőm volt (levelezős fősulis voltam, csak a nyár jöhetett szóba, akkor "csak" dolgoznom kellett), és végig szenvedtem a melegtől az átöltözésig. Állítom, hogy a szoknyám alatt simán volt 40 fok. Ne akard...

Én a tavaszira szavazok (én is azt választottam volna, ha tehetem).

2017. aug. 29. 21:36
 12/21 anonim ***** válasza:
42%

Nem 2018, hanem 2019. május lenne az esküvő ideje!

Nem korai inni a medve bőrére?

2017. aug. 29. 21:42
 13/21 anonim ***** válasza:
100%

Ha nem gyorsban összecsapott, hanem nagyszabású esküvőt, lakodalmat akarnak, akkor bizony időben el kell kezdeni tervezni, gyűjtögetni.

Nekem ismerősömék 1 évig tervezték anno a nászútjukat, egyrészt azért, mert voltak helyek, amiket mindenféleképpen meg akartak nézni, és gyűjötgetni is akartak a számukra tökéletesre. Mivel szépen megtervezzték az egészet, így nem is volt több tízezer forintos plusz kiadásuk, amit el lehetett volna előre gondlkodással kerülni.

És ez nem előre ivás, csupán ésszerű megtervezés.

Ha időközben mégsem jönne össze, le lehet azt mondani.

2017. aug. 29. 21:49
 14/21 anonim ***** válasza:
74%
Májusban és szeptemberben vadásztat a párom, így nekünk az szóba sem jöhetne, a meleget pedig nem bírom. Lehet, hogy ezért nem vagyunk hàzasok?
2017. aug. 29. 22:33
 15/21 A kérdező kommentje:
Sziasztok :))) Köszönöm az eddigi válaszokat. Én szívem szerint a májusi időpontot választanám, mert nagyon szeretem a tavaszt. Szerintem egyáltalán nem korai a tervezgetés, mert már ezen az év végén le szeretnénk foglalni a helyet. Nem túl sok nagy étterem van a közelünkben, ahová 140-150 ember befér, ezért hamar elkapkodják a jó időpontokat.
2017. aug. 30. 15:24
 16/21 anonim ***** válasza:

Májusit választanám, de gondoljátok végig, hogy nektek miyen egyéb tényezők szólhatnak közbe.

Például én évek óta tünetmentes voltam, de idén augusztus közepétől úgy kijött a pollenallergiám, hogy egy esetleges esküvőn rózsaszirom helyett taknyos zsepik lennének elszórva körülöttünk és bedagadt szemmel vörös orral mosolyoghatnék a kamerába...

2017. aug. 31. 19:16
 17/21 anonim ***** válasza:

Nekünk most Szeptember 14.én lesz.😊☺

Sajnos nem sok választási lehetőségünk volt mert szabadság lesz 2 vagy 3 hétig nem emlékszem. Így ezt az időpontot választottuk.☺ Nem is baj mert szülinapom után 3 nappal tartjuk.😊😀

2017. szept. 1. 00:37
 18/21 anonim ***** válasza:

Gratulálok az eljegyzésedhez!:))

Én májusban tartanám! Nincs annyira meleg még,de hideg sem,sok a virág,tavaszillat van,igazi romantikus időszak!

Sok boldogságot!:)

2017. szept. 3. 21:11
 19/21 anonim ***** válasza:
Én részemről a szeptembert választanám, mert mindig is őszi esküvőt szerettem volna, az a kedvenc évszakom. DE ti a ti preferenciáitok szerint döntsetek, és nem utolsó sorban nem mindegy, mikor érhetőek el a kiválasztott szolgáltatók.
2017. szept. 5. 12:27
 20/21 anonim ***** válasza:
Május :) Mi idén május 5.-én házasodtunk,májusban van a szülinapom...szal ajánlom,a legszebb hónap :)
2017. szept. 18. 17:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!