Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » 20cm hosszú és 5cm feletti...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

20cm hosszú és 5cm feletti vastag farok egy szűk hüvelybe?

Figyelt kérdés

Ekkora van neki élőben láttam már hatalmas de nem is a hossza hanem a vastagsága ez már Lóf.sz

Sosem voltam a nagy farkak híve mindegy nekem mekkora az is jo ha 12cm es de ez..sokkot kaptam mikor mutatta soha életemben nem gondoltam hogy ekkora létezhet vastagságra nagyon vastag

Én meg viszonylag szűk vagyok a maszti is csak 2ujjal megy 3al mar fáj

Kerdesem a kovetkezo mennyire valsozinu az hogy nagyon meg fogok vele szenvedni?

Szereti a vad szexet a tővig benyomosat..

Nagyon felek nagyon alacsony a fajdalomkuszobom

Viszont szeretem ezt a fiút

Az orál is nehézkes nagyon a vastagsága miatt épp hogy a makkot a számba tudom venni

Kicsiny apro vekonyabb lány vagyok

Sikosito alap,de milyen technikak vannak meg amivel meg lehet eut konnyiteni?

Aki ebben benne volt mar megerti az aggodalmaimat

2019. márc. 27. 23:48
1 2 3 4 5
 41/45 anonim ***** válasza:
0%

A kérdező azért írt akkor ide, hogy védje az ürgét (gyors reakció a kommentemre), most meg azért nem ír, mert lebuktattam, hogy hazudik. Valamiből következik valami. Érted, te észlény? Ki is elmebeteg amúgy, amikor egy tudatlan, gyerekes buxa miatt vitàzik velem, aki valószínűleg élőben nagy ívben szarna a fejedre neked is meg a màsiknak is? A legutóbbi kommentje is valszeg az enyémre volt vàlaszreakció, nem pedig azért firkantotta, amiért te gondolod.

Tipikus idióta lehetsz amúgy, ember.

2019. ápr. 5. 02:15
 42/45 anonim ***** válasza:
0%

Szerintem meg egyébkét zàrjuk le annyival a vitàt, hogy lehetséges, hogy tévedek, bàr én inkàbb fenntartom a véleményem. Ez az idióta kérdés nem ér annyit, hogy vitàzzunk emiatt, plàne úgy nem, hogy a kérdező a stílusa alapjàn biztosan nem egy PhD fokozattal rendelkező tanult nő.

Szóval OFF, lapozzunk.

2019. ápr. 5. 03:38
 43/45 anonim ***** válasza:
Engem most már érdekelne, hogy milyen probléma van az agyaddal, mert ez biztosan valami összetett mentális probléma, amivel orvosok sem biztos, hogy mindennap találkoznak.
2019. ápr. 5. 09:21
 44/45 anonim ***** válasza:
0%
Még csak fel sem veszem az ilyenek vélményét, mimt amilyen te vagy, 43-as. A szaros seggét is képes lennél kinyalni a kérdezőnek, annyira beleverték a fejedbe, ezt a hősködő maszlagot.
2019. ápr. 5. 16:53
 45/45 anonim ***** válasza:
Nekem is ekkora van, próbáld meg, nem is biztos hogy bele megy. Az én csajomnak befér tövig de neki is nagyon fáj, de a többit élvezi.
2019. ápr. 6. 15:18
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!