Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
20cm hosszú és 5cm feletti vastag farok egy szűk hüvelybe?
Ekkora van neki élőben láttam már hatalmas de nem is a hossza hanem a vastagsága ez már Lóf.sz
Sosem voltam a nagy farkak híve mindegy nekem mekkora az is jo ha 12cm es de ez..sokkot kaptam mikor mutatta soha életemben nem gondoltam hogy ekkora létezhet vastagságra nagyon vastag
Én meg viszonylag szűk vagyok a maszti is csak 2ujjal megy 3al mar fáj
Kerdesem a kovetkezo mennyire valsozinu az hogy nagyon meg fogok vele szenvedni?
Szereti a vad szexet a tővig benyomosat..
Nagyon felek nagyon alacsony a fajdalomkuszobom
Viszont szeretem ezt a fiút
Az orál is nehézkes nagyon a vastagsága miatt épp hogy a makkot a számba tudom venni
Kicsiny apro vekonyabb lány vagyok
Sikosito alap,de milyen technikak vannak meg amivel meg lehet eut konnyiteni?
Aki ebben benne volt mar megerti az aggodalmaimat
"Ha annyira jó lett volna a szex, többet nem is jöttél volna ide, vagy ....
Szerintem mindannyian értjük, hogy te jobban örülnél, ha többet nem jött volna ide a kérdező, és nem kéne szembenézned azzal, hogy - ha finoman fogalmazok - tévedtél, vagy ha kevésbé finoman, akkor teljes magabiztossággal, és nem nem éppen kulturált hangnemben, többek által kritikával illetett, lekezelő stílusban osztottad a kérdezőt - és végül nem lett igazad.
"Nem én vagyok tehát a buta, hanem te, ezt magad is elismered, hogy 24 éves nagy ló létedre egy 13 éveshez hasonlítottad magad."
Aki nem vérzik el egy általános iskola alsó tagozatos szintű szövegértési kihívással, az tisztában van vele, hogy a kérdező a hüvely méretét hasonlította egy 13 éves kislányéhoz, nem pedig az értelmességét.
De ha akarod, még mindezek után is leírhatod újra meg újra, hogy a kérdező szerinted buta, ha te ettől egy kicsit is többnek, jobbnak, értelmesebbnek érzed magad.
Fú, ez az 52%-os bohóc nagyon beégett...
Megmutatom ezt a kérdést haveroknak is, mert ekkora zaftos pofára esést és öngólt ritkán látni!
Nem égtem be, te ostoba fajankó. Minden igaz volt, amit írtam.
A kérdező hazudott, amire én ràjöttem, és onnantól el is tűnt, bàr lehet, hogy előmerészkedik erre a kommentre a zugàból, valami zavaros vàlasz erejéig.
Tudom, hogy nagyon-nagyon szeretted volna, ha nincs igazam, de nincs így. Van tapasztalatom ugyanis a témàban, veled ellentétben, aki életében nem volt még nővel.
Na szia
A Kérdező valószínűleg hazudott, nem élvezte a szexet, ez a megfogalmazàsàból és a magyaràzkodàsàból EGYÉRTELMŰEN làtszik. Egy olyan nő, akit alaposan megdugtak, csak egy kicsit volt kellemetlen neki a dolog NEM ilyen vàlaszt adott volna. A hazugsàgàt pedig az indokolja, hogy szereti a pacàkot, illetve ciki lett volna beírni ide, hogy mégsem volt jó. Szàmos làny hazudik, ha a pasijàról van szó, az agresszív vadàllatot is beàllítjàk olyannak, akiről "tudjàk, hogy belülről nem olyan", de ez is hazugsàg.
Mivel van tapasztalatom a nőkkel kapcsolatban, tudom, hogy ki viszonyul ehhez a témàhoz. A Kérdező a fogalmazàsa, mentalitàsa alapjàn egy kislàny szintjén van, ràadàsul totàl szűk. Képtelenség, hogy élvezze a dolgot, nem is élvezte, és nem is írt, hogy azóta jobb lett volna, mert nem mer, mivel NEM LETT JOBB.
Önts rà a sunàjàra egy kiló síkosítót, ha még 3 ujjal is fàj neki az ujjazàs, hogyne fàjna ha benyomnak neki egy lófarkat. Bebeszéli magànak, hogy jó, de nem az.
ISMÉTLEM: egy olyan nő, akinek kicsit volt csak rossz NEM ilyen vàlaszt adott volna! A megfogalmazàsàn latszik, hogy eröltetett és mentegetőzik.
Szóval nagyon buktad, de remélem pàrszor àtéled majd azt amit a kérdező, és kibeszélhetjük azt is. Kívànom neked hogy igy legyen!
"Képtelenség, hogy élvezze a dolgot, nem is élvezte, és nem is írt, hogy azóta jobb lett volna, mert nem mer, mivel NEM LETT JOBB."
Nem akarom megbántani az érzéseidet, de annyira igyekszel önigazolást keresni, hogy közben az sem zavar, hogy már saját magadnak mondasz ellent.
Emlékszel még rá, hogy ki írta ezt pár nappal ezelőtt?
"Ha annyira jó lett volna a szex, többet nem is jöttél volna ide, ..."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!