Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » 20cm hosszú és 5cm feletti...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

20cm hosszú és 5cm feletti vastag farok egy szűk hüvelybe?

Figyelt kérdés

Ekkora van neki élőben láttam már hatalmas de nem is a hossza hanem a vastagsága ez már Lóf.sz

Sosem voltam a nagy farkak híve mindegy nekem mekkora az is jo ha 12cm es de ez..sokkot kaptam mikor mutatta soha életemben nem gondoltam hogy ekkora létezhet vastagságra nagyon vastag

Én meg viszonylag szűk vagyok a maszti is csak 2ujjal megy 3al mar fáj

Kerdesem a kovetkezo mennyire valsozinu az hogy nagyon meg fogok vele szenvedni?

Szereti a vad szexet a tővig benyomosat..

Nagyon felek nagyon alacsony a fajdalomkuszobom

Viszont szeretem ezt a fiút

Az orál is nehézkes nagyon a vastagsága miatt épp hogy a makkot a számba tudom venni

Kicsiny apro vekonyabb lány vagyok

Sikosito alap,de milyen technikak vannak meg amivel meg lehet eut konnyiteni?

Aki ebben benne volt mar megerti az aggodalmaimat

2019. márc. 27. 23:48
1 2 3 4 5
 1/45 A kérdező kommentje:

Normális válaszokat! Köszi amugy szeretem az anált (ő nem szereti állitása szerint)

Amugyis tisztaban van vele ekkora meretel milyen fajdalmat okozna analisan egy nőben

2019. márc. 27. 23:51
 2/45 anonim ***** válasza:
#2 és nem szereted ha fáj?
2019. márc. 27. 23:53
 3/45 A kérdező kommentje:
Szeretem ha fáj ha kicsit feszít:) de ha tulzottan..akkor ugy ra megy az egesz es nemtudom élvezni
2019. márc. 27. 23:54
 4/45 anonim ***** válasza:

"ez már Lóf.sz"

Hát, gratulálok. Biztos örülne, ha hallaná, hogy így beszélsz a farkáról...

2019. márc. 27. 23:55
 5/45 A kérdező kommentje:
Csak nektek írtam hogy lófasz hogy eltudjátok képzelni
2019. márc. 27. 23:55
 6/45 A kérdező kommentje:
Amugy meg ő szokta mondani hogy tudja hogy lóf.sza van mert nem 1szer mondtak mar neki es o buszke is a lo.f.ára
2019. márc. 27. 23:56
 7/45 anonim ***** válasza:
0%
#4 akkor gondolj arra, hogy valahogy a lovaknak is bemegy.
2019. márc. 27. 23:57
 8/45 anonim ***** válasza:
78%

Nekem is nagyon szűk és rövid a barátnőm. Első pár alkalom fájt neki kissé pedig nagyon óvatos voltam. Akkor úgy volt hogy szakítunk emiatt. Aztán jött még pár alkalom, egyre kellenesebb lett, végül teljesen hozzászokott. Már 3 éve együtt vagyunk.

Szóval ha eleinte nagyon óvatosak vagytok, hozzá fogsz szokni. Összecsiszolódtok. Az anált pedig helyettesítsétek múfarokkal.

2019. márc. 27. 23:57
 9/45 anonim ***** válasza:
2%

Szét fogsz szakadni,a méhed meg kbssz a helyéről,jobb esetben leszakad!

Nagy,vastag,vad ember,apró,és szűk lány.

Mi ez? Valami selejt csomag?

S még ragaszkodsz hozzá?

Megérdemled a fájdalmat.De ezekszerint az agyad helyén meg víz lötyög.

2019. márc. 28. 00:21
 10/45 anonim ***** válasza:
67%
Ha nem működik kettőtök között a szex akkor a kapcsolat elegge offos. De most gondolj bele hogy anatómiailag ez nem kivitelezhető
2019. márc. 28. 00:39
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!