Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
20cm hosszú és 5cm feletti vastag farok egy szűk hüvelybe?
Ekkora van neki élőben láttam már hatalmas de nem is a hossza hanem a vastagsága ez már Lóf.sz
Sosem voltam a nagy farkak híve mindegy nekem mekkora az is jo ha 12cm es de ez..sokkot kaptam mikor mutatta soha életemben nem gondoltam hogy ekkora létezhet vastagságra nagyon vastag
Én meg viszonylag szűk vagyok a maszti is csak 2ujjal megy 3al mar fáj
Kerdesem a kovetkezo mennyire valsozinu az hogy nagyon meg fogok vele szenvedni?
Szereti a vad szexet a tővig benyomosat..
Nagyon felek nagyon alacsony a fajdalomkuszobom
Viszont szeretem ezt a fiút
Az orál is nehézkes nagyon a vastagsága miatt épp hogy a makkot a számba tudom venni
Kicsiny apro vekonyabb lány vagyok
Sikosito alap,de milyen technikak vannak meg amivel meg lehet eut konnyiteni?
Aki ebben benne volt mar megerti az aggodalmaimat
Normális válaszokat! Köszi amugy szeretem az anált (ő nem szereti állitása szerint)
Amugyis tisztaban van vele ekkora meretel milyen fajdalmat okozna analisan egy nőben
"ez már Lóf.sz"
Hát, gratulálok. Biztos örülne, ha hallaná, hogy így beszélsz a farkáról...
Nekem is nagyon szűk és rövid a barátnőm. Első pár alkalom fájt neki kissé pedig nagyon óvatos voltam. Akkor úgy volt hogy szakítunk emiatt. Aztán jött még pár alkalom, egyre kellenesebb lett, végül teljesen hozzászokott. Már 3 éve együtt vagyunk.
Szóval ha eleinte nagyon óvatosak vagytok, hozzá fogsz szokni. Összecsiszolódtok. Az anált pedig helyettesítsétek múfarokkal.
Szét fogsz szakadni,a méhed meg kbssz a helyéről,jobb esetben leszakad!
Nagy,vastag,vad ember,apró,és szűk lány.
Mi ez? Valami selejt csomag?
S még ragaszkodsz hozzá?
Megérdemled a fájdalmat.De ezekszerint az agyad helyén meg víz lötyög.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!