Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » 20cm hosszú és 5cm feletti...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

20cm hosszú és 5cm feletti vastag farok egy szűk hüvelybe?

Figyelt kérdés

Ekkora van neki élőben láttam már hatalmas de nem is a hossza hanem a vastagsága ez már Lóf.sz

Sosem voltam a nagy farkak híve mindegy nekem mekkora az is jo ha 12cm es de ez..sokkot kaptam mikor mutatta soha életemben nem gondoltam hogy ekkora létezhet vastagságra nagyon vastag

Én meg viszonylag szűk vagyok a maszti is csak 2ujjal megy 3al mar fáj

Kerdesem a kovetkezo mennyire valsozinu az hogy nagyon meg fogok vele szenvedni?

Szereti a vad szexet a tővig benyomosat..

Nagyon felek nagyon alacsony a fajdalomkuszobom

Viszont szeretem ezt a fiút

Az orál is nehézkes nagyon a vastagsága miatt épp hogy a makkot a számba tudom venni

Kicsiny apro vekonyabb lány vagyok

Sikosito alap,de milyen technikak vannak meg amivel meg lehet eut konnyiteni?

Aki ebben benne volt mar megerti az aggodalmaimat

2019. márc. 27. 23:48
1 2 3 4 5
 21/45 anonim ***** válasza:
0%

Még valami: biztos lehetsz benne, hogy LESZ probléma!

:D

Lennék ott, tiszta Gàlvölgyi show szerű lesz a dolog.

2019. márc. 28. 14:16
 22/45 anonim ***** válasza:
0%

A mocskolódó privát levelezőre csak annyit mondok, hogy örüljön, hogy nem buktatom le!

Amit pedig írtam, azért tettem, mert a Kérdező egy buta ember. Ha valakivel nem illenek össze szexuálisan, akkor tovább kell lépni.

De nem, ő erőlteti. Bocs, de én egy ilyen embert nem tudok sajnálni, ha esetleg szétrepesztik. Egye meg, amit főzött, hiszen az ő döntése volt, ezért joga sincs panaszkodni.

Csak ennyit a mocskolódásra.

2019. márc. 28. 15:44
 23/45 anonim ***** válasza:
95%
#22: Tüntesd már el a megkeseredett, irigy, fröcsögő pofádat valahova máshova, légy oly kedves.
2019. márc. 29. 08:25
 24/45 anonim ***** válasza:
0%

"#22: Tüntesd már el a megkeseredett, irigy, fröcsögő pofádat valahova máshova, légy oly kedves."

Nézd, elhiszem, hogy rendkívül megkeseredett és irigy ember vagy, (ezért hárítod rám) mert nem jut neked nő, és így próbálod elnyerni az itteni csajok szimpátiáját, hogy próbálod a védelmébe venni az ilyen ostoba embereket, mint a Kérdező.

Titkot mondok most neked, de nagyot: a normális emberek társadalmában, ha valami végképp nem megy, akkor nem erőltetik. Ha pedig megpróbálják, akkor nem panaszkodnak. Ez az üzenetem lényege. Kérésed meg elutasítom, oda fröcsögök, ahová jónak látom.

2019. márc. 29. 16:39
 25/45 anonim ***** válasza:
91%

"normális emberek társadalmában, ha valami végképp nem megy, akkor nem erőltetik"

Akkor esetleg gondold át, hogy te akkor írtál egy bántó hangvételű, a kérdezőt élből leostobázó hozzászólást, amikor még közel sem ott tart náluk a dolog, hogy azt "erőltetik, ami nem megy".

A leírtak alapján nem, hogy nem erőltetik, de még csak meg sem próbálták a behatolós szexet, és egyértelműen tisztában van vele, hogy komoly nehézségekbe fog ütközni az anatómiai különbségeik miatt, vagy egyszerűen lehetetlen lesz.

Tanácsot, segítségek kért, mert szeretne egy esélyt adni a dolognak - nyilván nem utolsó sorban azért, mert leírta, hogy "viszont szeretem ezt a fiút".

Erre te így reagálsz:

"Te ostoba, na ezek utàn meg is érdemled a nyomorult sorsodat, amit a szexben kapsz majd. :D"

Ha van kedved, gondolkozz el rajta, hogy ez mi mond el rólad.

2019. márc. 29. 17:57
 26/45 anonim ***** válasza:
0%

"Akkor esetleg gondold át, hogy te akkor írtál egy bántó hangvételű, a kérdezőt élből leostobázó hozzászólást, amikor még közel sem ott tart náluk a dolog, hogy azt "erőltetik, ami nem megy".

>Ha nem vetted volna észre, már régen ott tart a dolog. Valszeg túl is vannak rajta, csak nem mer ideírni, hogy mi történt, mert magától értetődő. A srác nem észlény abból, amiket mondott róla, nyilván tövig nyomta neki, egy olyan csajnak, akinek 3 ujjal is fáj a maszti. Gratulálok! Örülök, hogy az én farkam se nem kicsi, se nem túl nagy, ezért ilyen gondjaim nincsenek, minden nőt meg tudok vele dugni úgy, ahogy kell.

"A leírtak alapján nem, hogy nem erőltetik, de még csak meg sem próbálták a behatolós szexet, és egyértelműen tisztában van vele, hogy komoly nehézségekbe fog ütközni az anatómiai különbségeik miatt, vagy egyszerűen lehetetlen lesz."

>Nehézségekbe ütközött pontosabban, már múlt időben fogalmazz, mert nyilván túl vannak rajta.

"Tanácsot, segítségek kért, mert szeretne egy esélyt adni a dolognak - nyilván nem utolsó sorban azért, mert leírta, hogy "viszont szeretem ezt a fiút"."

>Nincs erre vonatkozó más tanács, csak a szakítás. Egyszerűen vannak, akik között nem megy a szex. A srácnak egy perverz nőt kell keresnie, a csajnak meg egy kisebb farkú pasit. Az érzelmeket félre kell tenni, vagy úgy fognak járni, mint exem, akit 20 cm-es farokkal (ami még görbe is volt) dugott az egyik pasija, és a csaj sosem élvezte a szexet, ha jól emlékszem Ez jó? Még egyszer kérdezem, ez jó? Nem. Tovább kell lépni, ennyi.

"Erre te így reagálsz:

"Te ostoba, na ezek utàn meg is érdemled a nyomorult sorsodat, amit a szexben kapsz majd. :D"

Ha van kedved, gondolkozz el rajta, hogy ez mi mond el rólad."

>Azt mondja el rólam, amit eddig is tudtam: megvetem az ostoba embereket. Nem azért lesz nyomorúságos sorsa, mert én azt kívánom neki, hanem azért, mert nem képes félretenni az érzelmeit és erőltetni a hülyeséget. Ha a srác esetleg majd felsért neki valamit, kizárólag az ő hibája lesz, joga sem lesz követelőzni, mert ő volt az, aki belement a dologba. Csakis ő a felelős majd a fájdalomért, a rossz szexért, stb. senki más. Ezért érdemli meg.

Remélem, így már érthető a nézetem.

2019. márc. 29. 18:10
 27/45 A kérdező kommentje:

Koszonom mindenkinek a kedves és a kevésbé kedves válaszokat igen tul vagyunk rajta és igen nem volt a leg kellemesebb de nem is fájt nála ovatosabb emberrel meg sosem talalkoztam teljesen megertett es annyira finoman mozgott hogy nem koncentraltam a fájdalomra

Annyira fel tudott ez a srác izgatni mint azelott meg soha 1ferfi sem

Ugyhogy aki azt írta hagyjam el meg dugassam magam szét stb az nagyon buta

Eloszor is megkell probalni megprobaltuk nem volt semmi problema nyilvan nem dugta be tovig es lassan mozgott minden arcrezzenesemet figyelve de megérte es megjobban szeretem e miatt hogy ennyire figyel rám

Ui:ma keső délutan is szeretkeztünk ugyanugy ovatosan lassan es ma mar sokkal kellemesebb volt ha igy haladunk ebbol meg nagyon jol ki fog sulni minden

Hihetetlen azthittem olyan szűk vagyok mint egy 13éves kislány de ezekszerint mégsem csak mindig rossz partnert fogtam ki aki keptelen volt ennyire felizgatni hogy meg a bugyim is atazott a nedvtol

24 l

2019. márc. 29. 18:37
 28/45 anonim ***** válasza:
91%
Hu most nagyon felállt.Üdvözlöm a csődöröd és őszintén irigylem.Csak így tovább.Egy 17-19/4,5 ös
2019. márc. 29. 18:44
 29/45 anonim ***** válasza:
0%

Kérdező, amilyen nagy dolgot csináltál ebből, hogy még képes voltál a GYIK-re(!) is idejönni, valahol érthető, hogy mosdatni szeretnék a csókát. Ha annyira jó lett volna a szex, többet nem is jöttél volna ide, vagy lerendezted volna annyival, hogy okés volt, nem írtál volna kisregényt, hogy magyarázkodj. Hidd el, tudom, hogy működnek a GYIK-es lányok, mivel ismertem az oldalról nem egyet, nem kettőt. A szex pedig a megfogalmazásod alapján rossz volt elsőre, másodjára pedig el akarod magaddal hitetni, hogy jó volt, ahogyan elhitetik a buta lányok is magukkal azt, hogy az agresszív pasijuk majd megváltozik. Nem én vagyok tehát a buta, hanem te, ezt magad is elismered, hogy 24 éves nagy ló létedre egy 13 éveshez hasonlítottad magad.

A kommentjeid alapján egyébként nem vagy egy értelmiségi, hiszen fogalmazni nem tudsz helyesen, és szókincsed sincs, tehát éppenséggel te vagy a buta. Senkit sem érdekel amúgy már a történeted, szóval ezt a topikot szépen lehet zárolni.

OFF

2019. márc. 29. 19:54
 30/45 anonim ***** válasza:
2019. márc. 29. 19:58
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!