Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » 20cm hosszú és 5cm feletti...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

20cm hosszú és 5cm feletti vastag farok egy szűk hüvelybe?

Figyelt kérdés

Ekkora van neki élőben láttam már hatalmas de nem is a hossza hanem a vastagsága ez már Lóf.sz

Sosem voltam a nagy farkak híve mindegy nekem mekkora az is jo ha 12cm es de ez..sokkot kaptam mikor mutatta soha életemben nem gondoltam hogy ekkora létezhet vastagságra nagyon vastag

Én meg viszonylag szűk vagyok a maszti is csak 2ujjal megy 3al mar fáj

Kerdesem a kovetkezo mennyire valsozinu az hogy nagyon meg fogok vele szenvedni?

Szereti a vad szexet a tővig benyomosat..

Nagyon felek nagyon alacsony a fajdalomkuszobom

Viszont szeretem ezt a fiút

Az orál is nehézkes nagyon a vastagsága miatt épp hogy a makkot a számba tudom venni

Kicsiny apro vekonyabb lány vagyok

Sikosito alap,de milyen technikak vannak meg amivel meg lehet eut konnyiteni?

Aki ebben benne volt mar megerti az aggodalmaimat

2019. márc. 27. 23:48
1 2 3 4 5
 11/45 anonim ***** válasza:

Szerintem meg dobd azt a nagyf**zú csàvót, és kész.

Szereti a vad szexet, tövig benyomni -> írod. És ha még nem is tudja jól hasznàlni, akkor szétrepeszt téged majd talàn a síkosító ellenére is...

Van egy csaj ismerősöm, aki dugni akart egy pasival. Annak is 20 cm-es volt. Mikor meglàtta, azt mondta, hogy nem. Vissszautasította a sràcot, neked is ezt kellene tenned, és az agymosàsra hallgatni, akik ràd akarjàk erőltetni a nagy kàrét.

Én ennyit tudtam segíteni, te döntesz.

2019. márc. 28. 01:00
 12/45 anonim ***** válasza:

Ne félj! Nekem vastagabb, ettől függetlenül voltam már szűz lánnyal is, megoldottam. Ha a srác nem vadállat és figyel rád, felizgat és nem egyből tövignyomja, nem lesz gond.

Pl csinálhatjátok kutyapózban, hogy eleinte Te nyomd rá magad. Ő meg ne mozduljon. Illetve, ha tudja irányítani a merevedését, ne legyen teljesen merev (majd bekeményedik benned).

Szóval vannak módszerek:) de egyébként nekem is volt, hogy eleinte egy csaj vissza akart táncolni a kapcsolattól, picit megrémült.

2019. márc. 28. 01:32
 13/45 anonim ***** válasza:

Ha nem gyagyás a srác akkor próbáld meg vele !

Ne hallgass a sok kisfarkú rosszindulatú emberre 👍🏻

2019. márc. 28. 05:58
 14/45 anonim ***** válasza:

"#4 akkor gondolj arra, hogy valahogy a lovaknak is bemegy."

A kék bálnák péniszének hossza 2,4-3 méter, átmérője pedig 30-36 cm.

Ha a barátnőd bedobná az ötletet, hogy megdug téged egy ilyen mérető - vagy rendben, legyen csak harmad vagy negyed ekkora - felcsatolható pénisszel - akkor kapásból elvetnéd az ötletet, vagy mennél az extra adat síkosítóért, aztán leereszkednél kutya pózba, mondván,hogy "a kék bálnáknak is bemegy valahogy"?

2019. márc. 28. 06:32
 15/45 anonim ***** válasza:
Szerintem óvatosan próbálkozzatok, aztán majd úgyis kiderül, hogy kivitelezhető e egyáltalán a szexuális aktus.
2019. márc. 28. 08:01
 16/45 anonim ***** válasza:
90%

"Sikosito alap,de milyen technikak vannak meg amivel meg lehet eut konnyiteni?"

A legalapabb technika az lenne, hogy merjetek erről őszintén beszélni, felnőtt emberekhez méltó szinten, ha ez nem megy, akkor még pár évig maradj meg a barbi babázásnál.

Ha alapból ilyen szűk vagy, akkor lehet nem kéne annyira erőltetned a dolgot, lehet, hogy szereted, de úgy se együtt fogtok megöregedni... Majd lesz más.

"Szereti a vad szexet a tővig benyomosat..

Ez még alapból, nem jelent semmit, de nem lepődnék meg, ha pont les..rná neked milyen rossz, akkor is lökne mint valami elmeháborodott, eltorzult kretén fejjel. Ha tényleg olyan szűk a kis puncikád, kár lenne így elhasználni.

De mint mondtam, beszélj vele erről őszintén, már a hozzáállásából sok minden ki fog derülni, ha csak felmerül a gyanú, hogy csak a saját öröme a fontos, kuka...

2019. márc. 28. 08:39
 17/45 anonim ***** válasza:
A hüvely rendkívül tágulékony, hozzá fogsz szokni és imádni fogod. Nagyon ritka az ilyen méret, ne hagyd ki mert bánni fogod. Nálunk ugyanez a helyzet, a párom imádja a farkam látványra is és érzésre is. Régóta együtt vagyunk.
2019. márc. 28. 12:10
 18/45 A kérdező kommentje:

Koszonom sok segitseget kaptam toletek :)

Mindenkeppen kiprobaljuk remelem nem lesz problema

2019. márc. 28. 12:22
 19/45 anonim ***** válasza:
Rakj be stream linket.
2019. márc. 28. 12:28
 20/45 anonim ***** válasza:
0%

Kérdező!

Tehàt mégsem dobod a pacàkot?

Te ostoba, na ezek utàn meg is érdemled a nyomorult sorsodat, amit a szexben kapsz majd. :D

Na szevasz!

2019. márc. 28. 14:15
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!