Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hölgyek! Ti engeditek a párotoknak, hogy miután bele vagy ráélvezet a puncitokba tisztára nyalja? Esetleg utána még smároltok is?
Engem nem zavarna. Szopás után is csókolóztam már. Ha a pasit még izgatja is, csak jól járhatunk.
31 N
Igen, engedném, de ilyen pasi még nem volt.
Sztem sok pasi azért undorodik ettől, hiába a saját cucca akkor sem kóstolná meg.
Igen engedném
És simán csókolóznék vele nem undorodom a saját nedvemtől a spermától meg végképp nem.
N
Szeretem, hogy az itteni gyk.hu-s válaszok mindig fordított arányban állnak a való életbeli eseményekkel.
Kérdező, ezt a nők 80-90%-a elképesztő férfiatlannak tartja és hosszabb-rövidebb távon kidobna a pcsába, ha azt mondanád ezt akarod.
Köszönöm a válaszokat. Az Én párom ódzkodik tőle, pedig többször próbáltam, hogy miután ráélveztem a puncira még kényeztettem volna.
A reakciója többnyire elhúzodó, ritka mikor engedi, de akkor is érződik rajta a feszélyezettség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!