Ti megbocsatanatok a parotoknak ha megutne? Tudnatok vele elni utana?
Még sosem ütött meg a barátom, pedig így visszatekintve volt olyan, hogy nem ártott volna egy szó szerinti hideg zuhany a hisztimnek.
Úgy gondolom, hogy egyszer, egyetlen egyszer mindenki hibázhat. Kivéve, ha szándékos, akkor az nem egy ballépés.
Esetleg kérd meg, hogy ne az asztal alá igya magát, csak kellemesen s.ggeljen be.
És természetesen beszéld meg vele a történteket: hogy soha többé; és hogy mik a feltételek, hogy együtt maradjatok; és hogyan esett neked.
" ... biztos hogy o be fog rugni."
Sztem, ennek tudatában már nem kellene, hogy ez egyáltalán kérdés legyen...!!!
Lapát!
Ha nem akkor te is azok táborát fogod gyarapítani, akik egy részeges tahó mellett kínlódnak és darálják le fiatal éveiket aztán tönkre mennek. Pláne gyerekekkel...
Tényleg csak ennyire tartod magad és szerinted nem érdemelsz jobbat?
Az ilyen fazont messzire ki kell kerülni.
Apám is így kezdte. Aztán három tönkretett élet lett a vége őt meg a pia ölte meg.
Ő erre fogékony, ilyen a jelleme megváltozni nem fog ígérgetni viszont profi módon.
Fiatal vagy még válthatsz ő meg rakja szépen rendbe az életét ha fontos magának.
De ha négy éve ilyen és eddig sem te sem pedig önmaga nem ért neki annyit, hogy változtasson akkor rá kell hagyni és szeretem vagy sem lelépni és csak magadra gondolni.
Engem soha nem ütött meg a párom, pedig voltak helyzetek amikor okot is adtam rá amikor rám jött az 5 perc. Mérges volt, kiabáltunk, és mérgében inkább az asztalra csapott vagy összetört egy poharat de soha nem emelt rám kezet.
Ha tudnám hogy bulikban mindig leissza magát, és akkor agresszív, sőt megüt, akkor nem sokáig szórakoznék vele. Még mindig jobb nyugisan egyedül mint egy agresszív verekedős barommal.. Tudod ha egyszer megütött mindig ott van a pakliban hogy máskor is meg fog ütni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!