Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megbocsátanátok a párotoknak ha megcsalna?
Figyelt kérdés
5napja jártunk miután megcsalt részegen...és bevallotta .
kort és nemet irjatok
amugy lány vagyok 17
2009. jún. 17. 22:06
1/23 anonim válasza:
szerintem a részegség nem kifogás,de ha nagyon szereted bocsáss meg neki.
2/23 anonim válasza:
NEM! egyszer megtettem, másodjára már nincs esélye! Ezt ő is tudja.
3/23 anonim válasza:
Szép ember. 5 nap, részeg, megcsalt. Ilyen is marad.
4/23 anonim válasza:
szerintem én nem mert ha valaki megcsalja a párját az azért van mert nemszereti és így igaz a részegség nem kifogás F/17
5/23 anonim válasza:
5 nap utan nem neveznem a paromnak, es lesz*rnam, hogy megcsal-e... aki 5 napot nem bir ki, akar reszeg, akar jozan, szora sem erdemes.
6/23 anonim válasza:
5 nap pff azt még járásnak se lehet igazán nevezni szóval felejtsd el ennyi ilyen marad
7/23 anonim válasza:
megbocsátanák neki,ha részeg, ha nem...17/f
8/23 anonim válasza:
egyel fölém: nemtudom én haragudnék rá azért ha annyira részeg lenne hogy ilyeneket csináljon mert nemjó ha egy lány bevan b*szva..jó igyon ha partizni van de ne annyit hogy seggérszeglegyen xD F/17
9/23 anonim válasza:
nem tudom , most elgondolkotam. van egy ugyanilyen ismerősöm. csaj. megcsalta a pasija 5 nap után, részegen :S csak az a csaj 14. a monogrammod nem véletlenül K.B. ?? :) mert ha az és nem 17 hanem 14 vagy akkor sztem ismerlek !xD
de én annak a csajnak is azt mondtam, hogy szerintem 1 esély még van mindenkinek...bár ez az én véleményem.
10/23 anonim válasza:
hidd el,1 esélyt mindenkinek meg kell adni...nekem nem adott, pedig nem megcsalás volt, hanem sokkal könnyebb eset, és azért szenvedek több mint fél éve...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!