Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Megbocsátanátok a párotoknak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megbocsátanátok a párotoknak ha megcsalna?

Figyelt kérdés

5napja jártunk miután megcsalt részegen...és bevallotta .

kort és nemet irjatok

amugy lány vagyok 17

2009. jún. 17. 22:06
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%
azt hittem már x éve jártok és szörnyen dilemmázol meg emészted magad, hogy mit tegyél, mert szeretitek egymást... 5 nap.. rögtön kiröhögtem volna és mondtam volna, hogy örültem a szerencsének, hello.
2009. jún. 17. 22:19
 12/23 A kérdező kommentje:
nem az a monogrammom :)
2009. jún. 17. 22:20
 13/23 anonim ***** válasza:
100%
felejtsd el.
2009. jún. 17. 22:30
 14/23 anonim ***** válasza:
100%

Hát, 5 év után talán könnyebben megbocsátanék ilyesmit, mint 5 NAP után... Szerintem ez a srác egyáltalán nem vett téged komolyan, meg azt sem, hogy jártok...

Azt hiszem, itt már az sem enyhítő körülmény, hogy bevallotta... Ez az én véleményem.

(22/L)

2009. jún. 17. 22:33
 15/23 anonim ***** válasza:
29%

ha igazán szereted akkor nem fogsz tudni nem megbocsájtani. Sztem megtörténik, s kéne tisztázd mert lehet,h egy lány csábította el, s azért ő is férfiből van.

Jha meg ne hallgass azokra akik leszólnak, mert öt napért parázol. Az egy életen keresztül tartó szerelem is az első nappal kezdődik, s nem a 90-ikkel.

2009. jún. 17. 22:34
 16/23 anonim ***** válasza:
100%
Hát már nem azért, de 5 nap tényleg nem a világ vége, legfeljebb abban a ritka esetben, ha tényleg iszonyatosan odavannak egymásért a felek... Én sem nevezném öt nap után járásnak a dolgokat, de ez a Te magánügyed, mindenki máshogy áll ehhez :) Csak annyi, hogy szerintem ez az egész, hogy öt nap alatt már képes volt megcsalni, ez arra mutat, hogy semmi értelme folytatni.
2009. jún. 17. 22:57
 17/23 anonim ***** válasza:
Én nem biztos hogy megbocsájtanék (korábban is voltak már szerencsétlen húzásai), ha mégis, az az egy biztos, hogy soha többé nem tudnék úgy ránézni mint korábban, és szerintem nem is sok ideig tartana már a kapcsolat a félrelépéséből származó viták, féltékenykedések, szemrehányások miatt :S
2009. jún. 17. 23:01
 18/23 anonim ***** válasza:
akkor jó, csak mert tényleg ugyanez a szitu volt. 5 nap után a pasi részegen smárolt eg másik csajjal :S de akkor nem ismerlek :)
2009. jún. 17. 23:25
 19/23 anonim ***** válasza:
100%
SOHA!!!!! Ha egyszer megteszi, megfogja másodjára is, felejtős a dolog, ha szeretsz vkit nem csalod meg. Én ha iszok akkor is nagyon figyelek arra, hogy más pasi még a közelembe se kerüljön 20/l
2009. jún. 18. 00:07
 20/23 anonim ***** válasza:
100%
nem. árulónak nincs bocsánat.. 24/L
2009. jún. 18. 04:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!