Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti megbocsatanatok a parotokna...

Ti megbocsatanatok a parotoknak ha megutne? Tudnatok vele elni utana?

Figyelt kérdés
Alkohol hatasa alatt agressziv,buta neha. Egy alkalommal megutott. 24l
2013. jan. 16. 18:16
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
84%
Természetesen nem bocsátanék meg neki.Aki ittasan megüt egy nőt,előbb-utóbb józanon is megteszi majd.
2013. jan. 16. 18:44
 12/24 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudnék meg bocsájtani. :C Ha egyszer megütött akkor valószínű később is megtenné. Illetve én alapból nem bírom ha egy férfi iszik, rosszul vagyok tőlük ilyenkor.
2013. jan. 16. 18:49
 13/24 anonim ***** válasza:
100%
Akik mindennap részegen összeverik a családjukat, ők is elkezdték valahol. Szerintem akkor lenne talán (nagyon talán) megbocsátható, ha megígérné, hogy többet egyáltalán nem iszik, és be is tartaná. De mivel régebben történt és írod, hogy a buli elképzelhetetlen piálás nélkül, nem úgy tűnik, hogy ő nagyon változni akarna.
2013. jan. 16. 18:54
 14/24 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem az első alkalommal ott kell hagyni.
2013. jan. 16. 18:56
 15/24 anonim ***** válasza:
100%
Az alkohol az ember igazi énjét hozza ki,tehát,ha ilyen életet akarsz magadnak,maradj vele nyugodtan. Eleve nem is értem,hogy nem áll előtted elég rossz példa,millió helyről hallani a családon belüli erőszakról,és még megkérdezed?? Lapátra vele,nincs olyan indok,amivel ezt ki lehet magyarázni!
2013. jan. 16. 19:08
 16/24 anonim ***** válasza:
0%
Ha részegen csak úgy ütne, akkor nem. Pofont bocsátottam már meg, mert megérdemeltem. Hisztis vagyok, van, hogy csak a pofon rak helyre, ez van. Ha kiérdemlem és úgy kapom, akkor megbocsátom.
2013. jan. 16. 19:17
 17/24 anonim ***** válasza:
54%

Előre bocsátom, hogy bődületes ostobaság, hogy az alkohol az ember igazi énjét hozza felszínre. Annyiban igaz, hogy ha valaki kicsit becsíp, az őszintébb, mert oldódnak a gátlások. Viszont ha valaki berúg, mint a szamár, teljesen ki tud fordulni önmagából.

Nem bocsátanám meg, mert ha valaki tudja magáról, hogy részegen olyan szinten agresszív, hogy képes bántalmazni a párját, vagy bárkit, mégsem képes magát visszafogni legalább annyira, hogy ne igya magát s..ggrészegre, hogy aztán nekimenjen a másiknak, azzal nem tudnék elképzelni jövőt. Hosszútávon mi lesz? Nem vagytok már tizenévesek, ha esetleg egyszer gyereket akartok, akkor őt is megveri részegen? Mondjuk már az is sok, hogy téged bántott.

2013. jan. 16. 19:21
 18/24 anonim ***** válasza:
68%
Engem már megütött volt barátom. Talán 2 éve jártunk nagyon részeg lett és megütött pedig én csak segíteni akartam neki..ott abban a percben ott hagytam..3 napig felszívódtam majd találkoztunk és lapátot kapott. Elég sokszor ivott már a kapcsolat vége fele..Eleinte nem. Csak a haverjai belerángatták. Örültem, hogy kimozdulunk de legalább mértékkel inna...És gondolkozna.. Na mindegy ennek már vége és nem bánom. :)
2013. jan. 16. 19:22
 19/24 anonim ***** válasza:
100%

Az "igazi énjét hozza a felszínre" úgy értendő, hogy a gátak és mentális fékek kioldanak, az ösztönösebb én kerül előtérbe.

Tehát ha valakinek az alapszemélyisége agresszív, de elnyomja józan állapotban úgymond "társadalmi nyomásra", akkor ez a fék tűnik el ittas állapotban.

Pl. apám csendes ember, ha iszik, akkor beszédes lesz. Józanul dominál az, hogy "hagyok teret másoknak, nem magamat helyezem előtérbe", ha alkoholt iszik, ez a fék oldódik és ezért ered meg a nyelve. De ő pl alapvetően nem agresszív, bár masszívan berúgva egyszer láttam, akkor némi WC ölelgetős vacsivisszadobás után bebotorkált a hálóba és ülve elaludt. Ő bambul, ha túl sokat iszik.

A férjem szintén nem agresszív, nála az alkohol fülig-vigyor állapotot hoz létre. MINDENEN vigyorog, mint a tejbetök.

2013. jan. 16. 19:33
 20/24 anonim ***** válasza:
20%
Ha rendesen megüt, azt nem, pláne ha így hogy egy részeges vadbarom. Viszont kisebb homlokra csapást vagy ilyesmit el kellett már néznem, ugyanis hisztis vagyok én is és ilyenkor nő létemre ütök, tudom sajnos hogy rossz ez de hirtelen haragú vagyok, nagy veszekedésnél van hogy ha direkt provokál(nak), eldurran az agyam, és hát azért van erőm, hála a sportnak... sokszor volt hogy megérdemeltem egy-egy ilyen kisebb kijózanító vissza"csapást". De nyilván nem szájba/pofánverést, vagy ilyesmit....
2013. jan. 16. 20:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!