Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti megbocsatanatok a parotokna...

Ti megbocsatanatok a parotoknak ha megutne? Tudnatok vele elni utana?

Figyelt kérdés
Alkohol hatasa alatt agressziv,buta neha. Egy alkalommal megutott. 24l
2013. jan. 16. 18:16
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
100%

Kapcsolat elején "szerelmesen" megüt. Milyen lesz, amikor nem dúl úgy a love? Agyonver?

Menekülj! Most még könnyebb gyerek nélkül.

2013. jan. 16. 20:58
 22/24 anonim ***** válasza:

Egyszer kaptam a férjemtől. Előtte lelkileg terrorizált.

Lecseréltem a zárat a házon, és egy semleges helyen találkoztunk.

Összeírtam a gondolataimat.

Jó hosszan beszélgettünk. Olyan dolgokat mondott el amikről soha nem beszélt. Gyerekkori dolgok.

Egy hnapig külön voltunk, ő pedig csoport-, közösen párterápiára jártunk.

Nem tudom megbánni, hogy kitartottam mellette. Mindketten mérgező sémákban nőttünk fel, én mártír, ő agresszorszerepet vállalva magára. Átértékeltük a dolgainkat.

Nem mondom, hogy nincsenek vitáink. De ha vannak is, egyenlő félként bánunk egymással.

De te már írtad, hogy a kapcsolat már alkohol nélkül sem az igazi...

Még egy gondolat a végére: a részeg ember nem mond igazat. Ez akkora baromság, mint ide Mexikó. Saját tapasztalat.

Ifjú koromban sikerünt úgy berúgnom, hogy össze-vissza hantáztam. Nem is emlékszem rá, barátnőm vette fel telefonra azt a sok baromságot amit halál komoly arccal előadtam...

2013. jan. 17. 05:09
 23/24 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszaitokat. Konkrétan leírom akkor már: fojtogatni kezdett, semmi oka nem volt rá, akkor érkeztem. A bár tulaja szedte le rólam. Mindez egy éve. De most kezd csak igazán zavarni, mert tovább akar lépni a kapcsolatunkban. Akkor tett egy fogadalmat : nem iszik többet. Ezt fél évig tartotta, Az utóbbi fél évben viszont minden egyes alkalommal mikor elmentünk szórakozni berúgott. Volt, hogy buta, bunkó volt, de nem bántott. Másnap viszont semmire nem emlékszik, ezért ő nem érti meg mi a bajom, tiszta a lelkiismerete.
2013. jan. 17. 16:26
 24/24 anonim ***** válasza:

Nem emlékszik rá? Szembesítsd már a tetteivel! Én úgy vagyok vele, hogy akit szeretek azt képtelen lennék bántani és cserébe ugyanezt várom! Szerintem az elsõ adandó alkalommal hagyd ott! Észre kell vennie magát!

Ha én iszom mindenem lezsibbad és mindenen röhögök, de nem válok erõszakossá!

Tudni kell, hogy hol a határ! Mértékkel kell inni! L

2013. márc. 15. 21:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!