Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti megbocsátanátok a párotoknak, ha olvasgatná a Facebook üzeneteiteket, viszont jogosan, tehát tényleg hazudtok neki és ő ennek jár utána?
Engem nem érdekel mibe olvas bele.
Viszont nekem is volt már olyan, hogy ellentmondásba keveredett, aztán emiatt belenéztem a Facebookjába(előtte soha).
Ott szépen le volt írva, hogy félrelépett, nem is egyszer.
Mikor számonkértem, még neki állt feljebb :D
Kevered a szezont a fazonnal.Semmi nem jogosít fel,hogy más magánlevelezésében kutakodj!A párodéban sem!
Ha egy ismerőse/barátja osztott meg vele nagyon személyes,bizalmas információt azt neked csak azért jogod van szerinted olvasgatni mert te ellenőrizni akarod,hogy neked hazudik-e?
Sajnálatos ha hazudik neked,de az erről való megbizonyosodásnak semmi esetre sem ez a módja.
Sajnálatos ha hazudik neked,de az erről való megbizonyosodásnak semmi esetre sem ez a módja."
Akkor mi?
nem normális, amikor már ennyire egymásra másznak egy párkapcsolatban, hogy azt olvasgatják, hogy ki kinek mit írt. mégha ez meg is van beszélve...
ha előre tudod hogy hazudik, akkor már minek megnézni az üzeneteit? a hazugság mértékétől függően és érzéseid alapján csak meg tudod ítélni, hogy vele maradsz ettől még, vagy szakítasz.
ha meg csak úgy ellenőrizgetésből nézegeted az üzeneteit, amikor még nem is csinált semmit, az egyenesen beteges.
Maradjunk abban, hogy a megbizonyosodásnak legtöbbször csak ez a módja marad, mert 99%-ban mindenki lapít vagy tagad, nő vagy férfi az most mellékes.
Nem, nem szép dolog kutakodni, alaptalanul főleg nem korrekt dolog a másikkal szemben.
Ismerősöm gyereket akart a feleségétől mialatt már mással kamatyolt. A nőnek feltűntek bizonyos jelek, meg az, hogy kimaradozik a pasas. Lényeg a lényeg, "nyomozásba" kezdett és szembesítette a férjét.
Ha ezt nem teszi lehet,hogy szül neki egy vagy több gyereket, a másik meg totál hülyére veszi a nejét, megfosztja a jogtól, hogy egy normális társat találjon
. Ez a férfi csak azért akart gyereket, hogy le legyen kötve a nő évekre, ő meg szórakozzon mellette.
Lehet a személyes dolgok tiszteletben tartásával jönni, véleményem szerint viszont akik feltűnően titkolóznak, azok ált. nem véletlenül teszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!