Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A volt barátnőm akivel már kb.1 éve nem vagyunk együtt mindig került a szakítás utána, nem akart velem beszélni letiltott Facebookról, most mégis feloldott, miért?
Sziasztok!
Röviden a kérdésben már leírtam a lényeget. Komoly kapcsolat volt, és nagyon szerelmesek voltunk, de vége lett, az ok: Én voltam.. Most viszont pár napja feloldott Facen, miért tehette ezt? Az ember csak úgy nem old fel senkit véletlen.
azért mert túllépett, és már nem zavarja, ha lát tőled dolgokat ..stb
én nem kapcsolatban hanem ex haragos munkatársakkal csináltam ezt... 1 ember miatt jöttem el a munkahelyemről, kikészített..nem akartam látni a képét sem, de törölni nem akartam, így mindent letiltottam tőle..aztán kb 8 hónap ra rá felengedtem a tiltást, mert már hidegen hagy
ma 20:07
Az durva azért, az ilyen emberrel nem is érdemes törődni... Nálunk azért nem volt ilyen komoly, csak a viselkedésem..
ma 20:14
De nem azért, hogy újra kezdjük, hanem, hogy mi a helyzet vele meg ilyenek. Tudom, hogy már nem lenne esély az újrakezdésre. Igazából bűntudatom is van.. Nem csaltam meg meg semmi komoly, csak a sok apróság..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!