Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A volt barátnőm akivel már kb.1 éve nem vagyunk együtt mindig került a szakítás utána, nem akart velem beszélni letiltott Facebookról, most mégis feloldott, miért?
Sziasztok!
Röviden a kérdésben már leírtam a lényeget. Komoly kapcsolat volt, és nagyon szerelmesek voltunk, de vége lett, az ok: Én voltam.. Most viszont pár napja feloldott Facen, miért tehette ezt? Az ember csak úgy nem old fel senkit véletlen.
Kedves Kérdező
Az én volt csajommal 1 éve nem beszéltünk le vagyok nála tiltva és nyáron feloldotta a tiltást írt egy smile-t és mikor írtam neki azt írta "nincs miről beszélnünk nem nekem akart írni " de azért a tiltást feloldotta és még is vissza tette azóta nem beszéltünk. Vannak érdekes dolgok de ezeket a dolgokat csak a csajok értik...
Lehet, hogy igazatok van...
ma 00:49
Jó neked, nekem még ennyit sem írt.. :D Így legalább tudhatod, hogy nem felejtett még mindig el. És Én is tudom, hogy még mindig eszébe szoktam jutni, érzem is. :) Remélem majd az évek során újra találkozhatunk, és rendbe tehetünk mindent..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!