Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok, titeket nem zavar, ha a párotoknak szőrös a teste?
Jó persze a nemiszerv és hónalj szőr borotválás az praktikus pl. a hónalj borotválás az alap. De, hogy a máshonnan leszedje a szőrt azt inkább ne, egy fiú/férfi attól fiú/férfi, hogy szőrös. Én szeretem a barátomon, hogy szőrös a lába kicsit a hasa alja szerintem ez sexy. Az egy másik téma, hogy a nemiszervről miért érdemes leszedni de ott ha nincs azt jobban preferálom már csak sex szempontjából is kényelmesebb nekem, ahogy gondolom neki is ha én szedem le.
16/L
Én szeretem a szőrös a férfiakat, viszont azokat a (főleg fiatal) lányokat is megértem, akik a csupaszra szavaznak. Hogy miért? Mert oké, egy érett (ha nem is izmos de) erős, felnőtt férfitesten izgató a szőr, de egy 60 kilós, 16-22 éves fiú vézna testén inkább taszító és igénytelen hatású (ezzel nem lenézni akarom őket), nekik inkább a csupasz áll valamivel jobban. Szerintem.
23L
Imádom a szőrös pasikat!!! Felizgat.
17L
Ha valaki összejön valakivel, és nem tetszik neki a teste, akor vagy megmondja, hogy változni tudjon, vagy szenved, vagy szakít.
Ha nem változik, és szenved, akkor magára vessen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!