Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, titeket mennyire zavar, ha a parotoknak nincs orgazmusa?
Figyelt kérdés
Kapcsolat elejen vagyok es az uj barátomat láthatóan zavarja ez a teny. Leültem vele megbeszélni, hogy ez nem az o hibája, nekem egyszerűen nem megy, senkivel sem ment, de ettol meg tudom elvezni a szexet. De ugy erzem, hogy bántja a dolog. Mit tehetek ilyen helyzetben?2019. febr. 16. 16:23
1/19 anonim válasza:
Szomorú lennék, hogy az általam szeretett személy nem képes erre többszoros probálkozás után sem.
2/19 anonim válasza:
Nagyon zavarna, nem tudom, mennyire tudnék túllépni rajta.
3/19 anonim válasza:
Én is azt hittem, hogy nem megy, de nem adta fel a párom, kb fél év után össze is jött, azóta minden szexnél van. Előtte oedig volt bőven pasim, de egyik sem tett túl sokat az orgaznusomért. Ne add fel!
4/19 Spiritrobber válasza:
Én is igyekeznék a dolog orvoslásán, zavarna is de hinném hogy nem legyőzhetetlen gond. Ha pedig mègse sikerülne nem tudom hogy viselnèm. Minden bizonnyal függ a partnertől is.
5/19 anonim válasza:
Eléggé zavarna, akkor is, ha nem az én "hibám", viszont jól tetted, hogy megbeszélted ezt vele. Nem mondom azt, hogy nem lehet túllépni ezen, csak egy kissé nehéz. Az én fejemben valahogy mindig ott motoszkálna, hogy kevés vagyok neki és nem vagyok elég jó, akkor is, ha nem így van.
6/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm, de ebbe az utcába többé nem megyek be. Mar túltettem magamat ezen a tényen es nem fogom magamat frusztrálni azzal, hogy erőltetek valamit, ami nem mukodik, mert akkor ismét elindulok az önértékelési problemak es az önutalat útján szepen lefele a lejtőn.
2019. febr. 16. 16:32
7/19 A kérdező kommentje:
Akkor inkabb szakítok vele most. Nincs szükségem erre a drámára.
2019. febr. 16. 16:34
8/19 anonim válasza:
Figyelj, nőként írom, hogyha masztizol( marpedig tutihogy igen) , akkor van orgazmusod is. Na, ugyanazt kell neki elmondani, hogy hogy csinálja....vagy pl. az is jó, ha a kezecskéjével rásegít, mert sok nő csak csiklóval tud elélvezni ( én is pl). Szóval így állj ehhez, és élvezd te is a szexet ( beteljesülését)! :)
9/19 anonim válasza:
Volt ilyen párom. Eleinte zavart, helyette is hiányzérzetem volt. Később láttam, hogy egyébként nagyon és élvezi és kívánja a szexet így túllendültem ezen.
10/19 anonim válasza:
De írok még neked valamit. Nálam az is bejön, ha alaposan kinyal, élvezésig. Az is tiszta orgazmus , ha nem is hüvelyi. De pl. volt, hogy összejött a hüvelyi is , mikor íly módon nagyon fel voltam már” készitve”.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!