Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Titeket zavar, vagy aranyosnak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Titeket zavar, vagy aranyosnak találjátok, ha a párotoknak ti vagytok az első?

Figyelt kérdés
2016. febr. 12. 19:59
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
szerintem tök aranyos!!!
2016. febr. 12. 19:59
 2/11 anonim ***** válasza:
20%
Nekem 2 barátomnál is ez volt, hogy én voltam nekik az első. Engem nem zavart :) az egyikük az elején szégyellte, és azt mondta, hogy már nem szűz. Viszont amikor arra került a sor, nem állt fel neki. Végül elmondta az igazságot, onnantól kezdve nem volt semmi probléma a szexben.
2016. febr. 12. 20:25
 3/11 anonim ***** válasza:
Szerintem nagyon szép dolog, de elvárnám, hogy megossza velem ezt az információt
2016. febr. 12. 20:33
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

Nem zavar, mindenkinek van egy első az életében.

Különösebben nem gondolom, hogy ez "szép" vagy "aranyos" lenne. Persze elsőre az ember igyekszik türelmesnek, gyengédnek lenni a partnerével, de azért nem kell ezt túlmisztifikálni, gondolom a csaj se barlangban nőtt föl, és remélhetőleg nem is gyerek. Bénázni fog, de hát igazából lehet valaki 2-3 kapcsolat után is pocsék az ágyban, mert a tapasztalat nem minden, az odafigyelés meg az összhang sokkal fontosabb.

2016. febr. 12. 21:10
 5/11 anonim ***** válasza:
Aranyos,kedves dolog.:)
2016. febr. 12. 21:41
 6/11 anonim válasza:
Elvileg ez lenne a normális. Vagyis valamikor régen sok-sok évszázaddal ezelőtt még ez volt a normális. Akkoriban az egynek-egy a párja dolog volt menő, nem pedig a manapság oly divatos egynek-25 vagy a mindenki éjszaka másik 4. :D
2016. febr. 12. 22:53
 7/11 anonim ***** válasza:

Felhívom mindenki figyelmét: LESZBIKUS KATEGÓRIA!!! Leszbikusokról szól a kérdés.

Nekem semleges, de jobban örülnék most már egy tapasztalt partnernek. Volt olyan párom is, aki még önkielégíteni sem önkielégített előttem... Nem volt az igazi.

2016. febr. 12. 23:04
 8/11 anonim ***** válasza:
Cuki lenne meg minden , persze , de inkább jobb lenne számomra egy kicsot tapasztaltabb lány , mivel nem volt még barátnőm.
2016. febr. 13. 07:07
 9/11 anonim ***** válasza:

Aranyosak tartanám

Még én se voltam senkivel se

Amúgy lenne kedve valakinek ismerkedni? Írj ha van :)

20L

2016. febr. 13. 08:41
 10/11 anonim ***** válasza:

Én megtisztelőnek tartom.

Tudom, elég sekélyes ez a gondolkodás, de engem nagyon rosszul érint, ha a partnerem már nem szűz, de főleg, ha fiúval vesztette el.

Szeretem a lányok ártatlan énjét :)

De persze azért legyen benne kíváncsiság, egy kis perverzió, hogy ne legyen túl kellemetlen az első együttlét, mikor azt se tudja mi vár rá :D

Velem könnyű dolguk van, annyira nem is igénylem a viszonzást, főleg, ha a másik bizonytalan.

2016. febr. 13. 17:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!