Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Titeket zavar, vagy aranyosnak találjátok, ha a párotoknak ti vagytok az első?
Nem zavar, mindenkinek van egy első az életében.
Különösebben nem gondolom, hogy ez "szép" vagy "aranyos" lenne. Persze elsőre az ember igyekszik türelmesnek, gyengédnek lenni a partnerével, de azért nem kell ezt túlmisztifikálni, gondolom a csaj se barlangban nőtt föl, és remélhetőleg nem is gyerek. Bénázni fog, de hát igazából lehet valaki 2-3 kapcsolat után is pocsék az ágyban, mert a tapasztalat nem minden, az odafigyelés meg az összhang sokkal fontosabb.
Felhívom mindenki figyelmét: LESZBIKUS KATEGÓRIA!!! Leszbikusokról szól a kérdés.
Nekem semleges, de jobban örülnék most már egy tapasztalt partnernek. Volt olyan párom is, aki még önkielégíteni sem önkielégített előttem... Nem volt az igazi.
Aranyosak tartanám
Még én se voltam senkivel se
Amúgy lenne kedve valakinek ismerkedni? Írj ha van :)
20L
Én megtisztelőnek tartom.
Tudom, elég sekélyes ez a gondolkodás, de engem nagyon rosszul érint, ha a partnerem már nem szűz, de főleg, ha fiúval vesztette el.
Szeretem a lányok ártatlan énjét :)
De persze azért legyen benne kíváncsiság, egy kis perverzió, hogy ne legyen túl kellemetlen az első együttlét, mikor azt se tudja mi vár rá :D
Velem könnyű dolguk van, annyira nem is igénylem a viszonzást, főleg, ha a másik bizonytalan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!