Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Férfiak, titeket mennyire...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, titeket mennyire zavar, ha a parotoknak nincs orgazmusa?

Figyelt kérdés
Kapcsolat elejen vagyok es az uj barátomat láthatóan zavarja ez a teny. Leültem vele megbeszélni, hogy ez nem az o hibája, nekem egyszerűen nem megy, senkivel sem ment, de ettol meg tudom elvezni a szexet. De ugy erzem, hogy bántja a dolog. Mit tehetek ilyen helyzetben?
2019. febr. 16. 16:23
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
#8 Magamnak sem megy mindig, sot! Es en utálom, ha hozzányúlnak a csiklómhoz, en sem szoktam magamnak, szoval ez a mitosz nalam nem működik.
2019. febr. 16. 16:40
 12/19 anonim ***** válasza:
48%
Akkor frigid vagy. (Most erre mit írjak.??)
2019. febr. 16. 16:43
 13/19 A kérdező kommentje:
Es az oralt sem szeretem, csak akkor hagyom ha a partnert ez különösen izgatja, de meglennék nélküle.
2019. febr. 16. 16:43
 14/19 anonim ***** válasza:
53%
Tényleg frigid vagy. Vagy kamus fiucska. Más tippem nincs :)
2019. febr. 16. 16:44
 15/19 A kérdező kommentje:

Frigid=A szexuális vagy hiánya, vagy elvesztése.

De ha neked igy jobb, akkor legyen, mondtak mar ram rosszabbat is.

2019. febr. 16. 16:47
 16/19 anonim ***** válasza:
7%

Írnám, hogy probáld ki csajjal....de ha az orált se szereted...minek?

hát nem tudom. Érdekes amit írsz, ha igaz, inkább játszd meg az orgazmust, jobban jársz vele. Ne kelts bűntudatot a pasidban, ha eleve nem vagy képes semmit élvezni.

2019. febr. 16. 16:52
 17/19 anonim ***** válasza:
Azt nem értem, hogy ha magadnak megy, akkor miért nem simogatod magad szex közben és mész el úgy? Az nem ciki egyáltalán. Sőt. De ha soha nem mész el szex közben, az megöli a kapcsolatot.
2019. febr. 16. 17:00
 18/19 A kérdező kommentje:

Tokeletesen reprezentálod a manapság altalanossa vált szexuális kultúrát, ahol a nyálas, sz****, d**** szentháromságától mindenki üvöltve alél el. Aki meg nem, az szörnyeteg. Azert vannak mas, kevesbe lejárt lemezek is, amik tudnak élvezetet nyújtani. Ugy hívják oket, hogy erogén zónák.

Es egy szoval sem mondtam, hogy semmit sem elvezek, csak azert mert nem szeretem kapni az oralt... Latszik, hogy milyen egyvágányú primitív lény vagy.

2019. febr. 16. 17:01
 19/19 anonim ***** válasza:
69%
Semmilyen úton-módon nem tudnék orgazmust előidézni nálad illetve nem engednéd, akkor rövid úton hanyagolnálak. Nekem sem kell sem dráma sem önértékelési válság köszi.
2019. febr. 16. 17:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!