Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Naponta sokszor akarom a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Naponta sokszor akarom a szexet. Szex után is kiverem pár órával. Folyton dugni akarok. Oké ez így 29 évesen?

Figyelt kérdés
Jó kinézetű intelligens férfinak mondanak. De nem találtam olyan nőt, aki bírja az én tempómat.

2019. márc. 3. 14:23
 1/6 anonim ***** válasza:
Igen, teljesen normális.
2019. márc. 3. 14:24
 2/6 anonim ***** válasza:
0%
Balázska balázska, már megint a kamu.
2019. márc. 3. 14:25
 3/6 anonim ***** válasza:
Normális, de tarts néha egy kis absztinenciát.
2019. márc. 3. 14:26
 4/6 anonim ***** válasza:
52%
25 éves vagyok és kb 1 éve kezdődött nálam ugyanez. tegnap este aludni se tudtam annyira kanos voltam, azt hiszem végül négyszer vertem ki :D van barátnőm rendszeresen szexelünk de sose elég valamiért.. azért se értem mert régebben egyáltalán nem voltam ilyen.
2019. márc. 3. 14:38
 5/6 anonim ***** válasza:

szép hirdetés.

csak lemaradt, hogy privátban várod az üzeneteket :D

2019. márc. 3. 14:48
 6/6 anonim ***** válasza:
59%
Nos! Az ember változik. Majd elmúlik. Okozhatja sok minden. Kielégítetlen hajlam, hormonok változása, egy olyan élethelyzet, hogy csak úgy jön. A férjemmel a kapcsolatunk elején naponta együtt voltunk, volt hogy többször is. Jött a gyerek, aztán nem mindig volt rá időnk, energiánk, volt kemény fizikai munkája, akkor sem ment mindig … aztán volt, hogy csak heti egy, két hetente egy, de most pl. 13 éve házasok vagyunk, és újra babát akartunk, összejött, de 4 hónapos terhesen elhalt a baba. A gyász, vagy nem tudom mi hozta ki belőlünk, hogy a legdurvább álmaimban sem gondoltam volna … naponta van hogy 3 szor is egymásnak esünk, és nem bírunk magunkkal. Állandóan méregetjük a másikat, ő 3 műszakban dolgozik, nekem most új melóhelyem van, alig várjuk, hogy együtt legyünk, elmondása szerint, ha nincs velem éppen, akkor is arra gondol, hogy fog majd megdugni ... Ha pont váltott műszakban vagyunk, akkor ő napi 3 szor meló előtt kiveri, én pedig lefekvés előtt játszom, mert nem bírom. Élethelyzet függő. Ha állandó a dolog, akkor ilyen a vérmérsékleted. Volt osztálytársam mesélte, hogy több év után szétmentek a párjával, mert ő nem bír naponta kétszer két órát dugni :D Van ilyen, majd megtalálod te is … Jó éjt!
2019. márc. 12. 23:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!