Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Naponta többször verem a farkam, van barátnőm is vele is szexelek de nem birok betelni. Folyamatosan szexelni akarok ha nem tudok akkor masztizok. Ez betegség?
Volt valami, talán brazil gyerek, aki egy este 40 szer azt hiszem, végzett önkielégítést és szívrohamot kapott és meghalt.
A New York Timesban olvastam, mondjuk lehet nem így volt :)
De szerintem nem ártana szakemberhez fordulni, mert aki nem tudja hol a határ valamiben, bármiben azzal szerintem valami nem oké.
Ez már betegség, és pszichológushoz kéne fordulnod.
Valószínű lelki háttere van a dolognak, és ez csak egy pótcselekvés amivel elnyomod.
Vagy igen vagy nem. Hány éves vagy mert ha 12-19 akkor szinte biztos (98%), hogy normális.
Nem vagyok terapeuta, csak volt co-terapeuta. De tavasszal nekem is mind a heti 42. És engem ki is vizsgáltak, hogy normális vagyok-e.
Egészséges átlagos szexuális élet korra és személyiséggel is erősen változó. Sőt még őröklöt faktorok is vannak.
És csak utána jön a pszichológia, és még ott is egy domináns férfi napi 3-4-el még nem ok a gyanúra.
Sőt még egészség védő is.
Jó én nem Freudista vagyok. Bár a fixációk elméletének van alapja, de az emberek akarják egymást felfalni.
Ha genitális fixáció, genitalis szakaszban történ sérülés. ... Hosszú. Egy egyszeri elbeszélgetés pszichológussal nem árt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!